HOME        ALBUM        VORES BØRN        USA        BRYLLUP        MARIA        BØRN        SVØMNING        DISNEYLAND        GÆSTEBOG        LINKS

Opdateret 11/12-10

 

SKABELON

DAGBOG

      DAGBOG 10

      DAGBOG 09 

      DAGBOG 08

      DAGBOG 07

      DAGBOG 06

 

 

 

Dagbog 2010

 

11. dec. 10

Hvor bliver tiden da af? Jeg føler det var igår jeg fik barsel. Dagene ligner hinanden så ugerne løber bare afsted.

Efter en uge med sygdom på skift er vi nu raske igen. Idag var far, Lucas, Laura og Simon til julehygge med faster Marie, Matt, Kristoffer, Sophia, farmor og farfar på faster arbejde. Mor blev der hjemme da hun skal lave rapporter færdig til på onsdag. Lucas kom på 2. pladsen og vandt et gavekort på 200 kr. til Bilka hvor vi tog ud og han købte et DS spil og noget lego.

Til aften kom Freja som skal sove her til imorgen, da Lasse var til julefrokost og Liv gerne ville i byen i Tilst.

I morgen skal vi fælde juletræ og aflevere det hjemme hos oldemor Irma, hvor vi skal holde jul. Alle kommer pånær Majken da hun holder det hjemme med Peters familie.

_____________________________________________________________________________________

18. okt. '10

Så blev det efterårsferie, dog har far lige haft 8 uges barsel, så han måtte tilbage på arbejde igen. Selvom at Mor's barsels starter idag, mangler hun stadig et par rapporter, så Lucas og Laura er blevet sendt i SFO og BH. De næste 2 måneder skal mor læse op til eksamen, mens hun går derhjemme med Simon så håbet er at Simon sover mindst 2 timer i træk. Simons grønne jakke som vi allerede har byttet engang er gået i stykker igen, denne gang inden han har haft den på. Det er igen trykknapperne der falder af.

_____________________________________________________________________________________

20. sep. '10

Hvilke 14 dage. Der har bare været travlt. Mor har været syg den sidste uge, mens hun stadig skulle passe skolen. På søndag er der barnedåb for Simon så det har også skulle planlægges. Min søster har været indlag på hospitalet så har været der oppe et par gange. Heldigvis er hun blevet udskrevet og har det okay igen.

_____________________________________________________________________________________

19. sep. '10

Simon og mor tog til svømning og Simon nød det bare. Han kunne flyde helt selv. Efter hele familien havde spist kørte vi op til Liv, Lasse og Freja og fik dåbskjolen. Vi tog alle i Doktor Parken, en god gårtur. Mor skulle have en ny telefon så vi tog forbi Føtex hvor vi mødte Grethe, fra mors folkeskoleklasse. Hun havde lige fået en lille dreng Sylvester på 7 uger.

_____________________________________________________________________________________

2. sep '10

Idag skal Lucas og Laura have en ny køjeseng, så Laura ikke ligger på gulvet mere. Mor er i skole og har været det i en uge og Simon hygger sig hjemme med far.

I aften skal mor og far til førældremøde i Lucas klasse, så farmor og farfar skal passe Lucas og Laura imens.

 

1. sep '10

Mor har undervisningsfri, så hun læse hjemmefra. Så kunne mor kigge efter simon, men far hjalp oldemor med ledningerne til internettet. Mor skulle på arbejde og tog Simon med, mens far hentede et aktivitetstæppe som vi har køb billigt brugt. Lucas og Laura skulle også til dans for 2. gang. Laura danser med Christoffer fra BH og det er hun bare glad for. Lucas dansede også med en pige men kunne ikke selv huske hendes navn. Til aften lavet vi en ny pastasalat og den var bare god, med pesto, broccoli, pinekerner og bacon.

På lørdag skal vi først ud til farmor og farfar og så til fødselsdag hos Victoria og Caroline, dog skal far spille golf med arbejdet.

 

30. sep '10

Idag er Simon 8 uger og det går bare så godt. Han er dog begyndt at græde meget om aftene, men til gengæl sover han hele natten. Om dagen er han mere vågne og er rigtig begyndt at grine.

_____________________________________________________________________________________

29. sep '10

Mor og Simon går til svømning hver søndag kl. 8 så de står tilligt op.

 

28. sep '10

Idag har far fødselsdag og han bliver 35.

Vi tog Oldemor med i Ikea for at hun kunne købe nogen lamper. Da vi ikke alle kunne være i bilen, satte far os alle af inden han hentede oldemor. Bagefter tog vi i Randers Regnskov og skulle spise på Bones. Påvej hjem løb Laura ind i en jernstang og fik en kæmpe bule. Mor måtte forbi McD og få isterninger til at køle Lauras pande.

_____________________________________________________________________________________

24. juli '10

Idag har været den store slap af dag. Mor har kun lige været ude 2 gange, en gang forbi Punkt 1 for at se på en opvaskemaskine til mormor og for at hente aftensmad. Lucas og Laura har været ude på legepladsen for at med de andre børn i området. Her til aften har alle børnene haft deres tur med at græde, så man kunne godt ønske sig at være en blæksprutte.

 

23. juli '10

Vi skulle besøge Stella og Philip og deres dreng Xander. Vi kom ikke ud af huset før kl 11. Ting tager tid når man har 3 børn og den ene er helt ny. Vi hygge os rigtig. Far og Laura tog en tur i badeland, men Lucas så film. Xander er kun 3 uger ældre end Simon så de får nok meget glæde af hinanden. Efter aftensmaden gik vi alle en tur og lede efter en geokast og fandt den. Vi kørte først hjem kl. 23:30.

 

22. juli '10

Idag gik turen til Kolding hvor der var Grøn Koncert. Vi tog alle afsted. Lucas og Laura hyggede sig med at samle flasker og spille i game teltet. Vi mødte også McLean. Vi tog hjem lige da Selvmord kom på da musik blev for høj.

_____________________________________________________________________________________

5. juni '10

Hvilken dejlig dag. Solen skinner og temperaturen er 23 grader. Først tog vi på losepladsen, derefter tog vi en time i DGI huset. Liv, Lasse og Freja kom og vi tog ned på havnen for at se Dronningen sejle i havn. Vi mødte Stinna fra mors skole og Ulla og Co. Bagefter tog vi op i gågaden for at se hestene og dronningen i karret, momor kom også efter hun havde været på arbejde. Bagefter tog vi hjem til os og fik noget middagsmad og hyggede på legepladsen og spiste til aften sammen. Vi grillet. Efter en dejlig dag har man fået masser af sol.

 

4. juni '10

Mor var forbi skolen for at aflevere emne til afgangsprojekt. Derefter hentede hun unger og gjorde klar til fodbold og svømning. Far var til hygge på arbejde så han kom først til fodbold

 

3. juni '10

Lucas og Laura skulle til tandlæge og det gik bare rigtig godt. De havde rigtig fine tænder. Mor havde en masse ting hun skulle nå nu da hun havde fri, forbi banken, bageren, bibliotektet, købe en ny BH. Efter vi havde været i city vest tog vi forbi Jane og Lars. Da vi hentede far tog vi i stor center nord for at spise.

_____________________________________________________________________________________

1. maj '10

Så skulle mor igen på arbejde igen i marselis efter 1 mdr.'s pause og det var rigtig dejligt, selvom det bare var som vikar. Mor tog morgenmad med hjem og så tog vi i City Vest hvor vi købte nogen t-shirt og drager til Lucas og Laura og nogen køkkenskeer. Mor blev hjemme mens de andre kørte til engsøen for at flyve med drager.

 

30. april '10

Vi fik varme hveder til morgen mad og efter middag skulle vi til Sophias 1. års fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt og Kristoffer og Laura kunne godt lege sammen. Laura havde hestehale, dejligt at hun er blevet lidt mere pigeet. Mor har fået sukkersyge så hun måtte holde sig for de gode lagkager og mofins faster havde lavet og for sodavand og slik.

 

29. april '10

Sikke en dag. Først starter dagen med at Laura og mor har lus, så efter vi har afleveret Lucas skal vi forbi apotekket og så hjem for at vaske hår. Efter en time kunne mor aflever Laura og hun fik hestehale, sikke et dejligt syn. Mor var kun lige kommer hjem inden hun skulle hente Lucas som var syg og så skulle mor til læge. Lillebror har det fint og vokser som han skal, dog har mor fået sukkersyge så ingen slik til mor de næste 8-9 uger.

_____________________________________________________________________________________

25. april '10

Så fik mor en ny computer, dog skulle den lige byttes da den havde en fejl i skærmen. Der var afdansningsbal igår og Laura havde kjole på, ikke noget man ser tit. Liv og Lasse passede Laura og Lucas mens mor og far tog til deres afdansningsbal.

Idag har mor ligget i senge hele dagen efter en lang dag igår. Håber hun bliver frisk til at komme i skole imorgen. Far og Lucas tog til AGF kamp med Claus og Mads, men gik efter der stod 0-3 til det andet hold.

 

18. april '10

Så kom dagen hvor vi skulle i Cirkus Arena. Laura var helt væk fra start, hvorimod Lucas kede sig lidt i 1. afd. indtil showet med motorcykler i en kugle kom. 2. afd. var lige for Lucas' og han grinede meget, Laura blev lidt træt og kom til at kede sig lidt. Bagefter fik de et lyssværd.

_____________________________________________________________________________________

7. april '10

Mors veninde Anja fødte en stor dreng, Bertram på 4300 g og 54 cm.

 

6. april '10

Det var hård at stå op idag efter en Påskeferie. Vi tog sammen op med ungerne, var forbi skolen med en aflevering, inden far blev afleveret.

Mor skulle til JM og alt så fint ud pånær vægten, har taget godt 14 kg på allerede nu. Lille mand ligger med hovede nedaf og vejere omkring 1300 g. Jeg fik ikke rigtig svar på at min blodtype har skiftet navn, men hun skrev det ned og så fik jeg afvide at jeg har 72 timer efter fødsel til at få stikket.

Det går ellers godt med Laura ikke bruger sut. De første par dage faldt hun i søvn i vores arme, så i vores seng og nu i hendes egen seng, dog kommer hun stadig ind til os midt om natten og mangler sin sut, men falder til ro hurtigt igen når hun ligger hos mor eller far.

_____________________________________________________________________________________

5. april '10

Men huset fyldt af ungerne kunne man tror at der ville være larm allere inden kl. 7, men vi kunne sove til kl 8:30, dejligt. Vi havde besøg af moster Caroline og da vejret stod på regn tog vi i biografen og så "Frøen og Princessen" mormor kom kl. 15:30 og hentede hende igen.

 

4. april '10

Vi købte morgenmad på vejen, var forbi lysengsvømmehal efter glemt badetøj, inden turen gik nord på til Hostelbro svømmehal. Efter 2 dejlige timer i det varme vand gik turen til mormor. Efter aftensmad tog vi Caroline med hjem, selvom det var en lang vej hjem var der ingen der faldte i søvn.

 

2. april '10

Idag tog vi forbi den økologisk have. Vi fik bagt brød, set små kyllingerne og lam og Påskeløb.

 

1. april '10

Far og Martin tog ned i byen for at hygge spise og se film, onkel Jens kom også. Imens tog mor og ungerne en slapper der hjemme.

_____________________________________________________________________________________

27. marts '10

Laura bliver 4 år idag. Vi har været tidligt oppe for at bage boller. Vi fik pakket alt til fødselsdagen som skulle holdes i lokaler i Lyseng svømmehal. Der kom rigtig mange; Oldemor Doris, farmor og farfar, faster Marie & fætter Kristoffer, onkel Jens, oldemor Irma, mormor & Caroline, Liv, Lasse & Freja, bedstefar Finn & Lisser. Laura fik nogen gode gaver, en cykel, tegnebræt til V-smile, chippetov, masser af Bakugan og penge. Vi fik boller, bollekagepige, lagkage, slik og påskeæg.

I aften står den på afslappelse med pizza og x-faktor finale.

Fra idag bruger Laura ikke mere sut, hun har givet dem til farmor og fået en ny cykel for dem.

 

26. marts '10

Far skulle spille fodbold med arbejde, så mor skulle have Lucas og Laura alene med på arbejde. Laura falde i søvn lige inde vi skulle afsted, men så måtte vi bare tage klapvognen med. Det gik rigtig fint og Laura sov helt til vi skulle hjem.

 

25. marts '10

Mor er kommet i gruppe med 3 drenge. De virker rigtige søde og rare og glæder sig til at lave projekt.

_____________________________________________________________________________________

11. marts '10

Mor arbejde hjemmefra da hendes lærer var syg. Vi fik købt tøj til Lucas og Laura til på lørdag.

 

10. marts '10

Lucas & Laura var til deres sidste dansetime inden instritutmesterskabet og fik deres rygmærke med hjem. Laura er nr. 4 og Lucas nr. 33. Bagefter hentede vi far og vi tog ud og spise på Cocos og forbi biblioteket.

_____________________________________________________________________________________

6. marts '10

Lucas og Laura skulle til fodbold kamp i Haldum-Hinnerup halen og bagefter fik de guldmedajle. Bagefter tog vi op til Liv, Lasse og Freja og fik alt babytøjet, ventetøjet og vuggen tilbage.

Vi gav dem vores spisebord som de hentede senere på dagen.

 

1. marts '10

Mor måtte blive hjemme fra skole, da hun havde roskilde syge. Til middag kom far også hjem og måtte i seng.

_____________________________________________________________________________________

28. feb. '10

Efter mor havde været på arbejde, fik hun det dårlig og måtte ligge sig. Senere på dagen snakkede vi med mormor, som sagde at morfar var blevet indlagt med forhøjet blodtryk.

 

27. feb. '10

Både Lucas og Laura var til fodbold idag, men efter 30 minuter gad de ikke mere, så vi tog i Lyseng Svømmehal i sted for. Bagefter tog vi til Tilst og spise på Jensens Bøfhus. Da vi kom hjem var vi alle trætte og det ende med at vi alle gik i seng inden kl. var 19.

 

26. feb. '10

Efter en skoledag og arbejde tog mor til fest med klasse, men kl. 24 kunne hun ikke mere og måtte tage hjem for at sove.

 

22. feb. '10

Nu troede man lige at sneen var på vej væk. Men da man vågnede i morgens var alt igen dækket af sne. God at vi var stået tidligt op så vi kunne tage det med ro. Mor komme i skole til tiden.

Mor håber dog på at sneen snart forsvinder, da hun har en travl uge foran sig.

_____________________________________________________________________________________

21. feb '10

Mor stod op og hentede morgenmad hos bageren. Lucas er rigtig begyndt at spise meget, så nu er 6 rundstykker til familie ikke nok mere.

Kl. 12 skulle vi i DGI huset til familietons, her får Lucas og Laura virkelig brugt noget energi.

Mor skulle på arbejde senere på dagen.

 

20. feb. '10

Vi stod op tidlig for at tage til Forum Horsens og svømme. Det var rigtig hyggeligt og bagefter tog vi på Mc D for at spise middagsmad. Inden vi tog hjem tog vi et smut i Bilka hvor ungerne fik en ulvepose og et fodboldsæt mere og vi købte ind til pizzasnegle og pølsehorn, som vi begyndte at lave at vi kom hjem, mens far tog en morfar.

_____________________________________________________________________________________

 

_____________________________________________________________________________________

10. feb. '10

Efter mor havde afleveret Lucas og Laura tog mor op til Trine for at se hendes lille dreng Frederik.

Idag skulle vi til 19 ugers scanning og det var en rigtig god oplevelse. De to jordmødre tog sig rigtig god tid og begge mente at vi venter en dreng, så navnet Simon er allerede på plads, til stor glæde for mor, Laura og Lucas. Laura ville gerne have en storbror mere, men kunne godt forstå at mor ikke kunne have en babyen i maven der var større end Laura, så en lillebror er også okay.

Kahrshjem.dk © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use