HOME         ALBUM         VORES BØRN         USA         BRYLLUP         MARIA         SVØMNING         DISNEYLAND         GÆSTEBOG         LINKS

Opdateret 04/5-10

 

SKABELON

DAGBOG

      DAGBOG 09 

      DAGBOG 08

      DAGBOG 07

      DAGBOG 06

 

 

 

 

Dagbog 2006

 

30. Dec '06

Vi stod sent op. Laura har nu ikke spiste om natten i 2 dage og det er bare dejligt, håber det forsætter. Mens børnene sov gjorde Maria rent og Jakob handlet ind.

 

29. Dec '06

Vi, minus far, blev hentede af Farmor og Farfar, da vi skulle der ud og spise god aftens mad. De kom med nye sko til Lucas. Vi kørte forbi bedstefar og bedstemor, da de havde en gave mere. Men der var bil kaos i byen, alle skulle handle det sidste.

Rikke og Farbror Jens kom også, vi fik det vi skulle have til nytårsaften, så nu må vi handle noget andet ind i morgen. Vi fik flødekartofter og hamburyg, til dessert frugt og råcream

 

28. Dec '06

Vi var i Ikea og købte ny seng til Lucas. Så nu blev der rigtigt ryddet op inde på værelse, så seng og alle de nye gaver kan være der. Alt det gamle der er gået i stykker bliver smidt ud og noget bliver pakket sammen og stillet i kælderen.

 Far og Lucas tog til Billund og hentede Farmor og Farfar, det synes Lucas var vildt sjov at se rigtig flyvemaskinerne.

 

27. Dec '06

Så blev Laura 9 måneder. Hun har fået en tand her til morgs. Hun rejser sig op af alle ting og går rund om bord og sofa. Idag rejste hun sig op fra gulvet uden hjælp og pludselig stod hun helt selv.

 

26. Dec. '06

Vi havde en stille og rolig julefrokost hos Bedstefar og Lisser. Børnene fik deres gaver. Da vi stadig havde bilen kørte vi hjem.

 

25. Dec '06

1. juledag var vi til julefrokost hos Mormor og Morfar. Mette og Kenneth, med deres 3 drenge, Nikolaj, Majken og Amalie, Liv og Lasse og Naboen Anne og Anders med deres 5 børn var der også. Det var rigtig hyggelig. Morfar blev træt og fik en ansigtmaling. Da vi havde fået for meget at drikke sov vi der. Mor, Majken, Liv, Lasse og Nikolaj tog til hallfest, hvor Tennis spillet.

___________________________________________________________________________________

24. Dec '06

Juleaftensdag har vi altid travlt. Først skal vi til morgenmad hos Bent og Lis kl 10. Så skal vi ned til Lars og Pia og hygge en times tid. Så skulle vi ud med det først læs gaver hos Mormor og Morfar. Mor, Lucas og Laura tog i kirke kl 16 mens Far hentede de sidste gaver hos Farmor og Farfar. Præsten sagde at der er 3 gudstjester, kl 14, 15 og 16. Nu er det skrevet ned så vi kan huske det til næste år.

___________________________________________________________________________________

17. Dec ´06

Vi hentede de nye billeder til julekort i city vest og de er bare blevet gode. Så mor er glad for at de blev taget om. Far tog først i skole kl 10 så vi nåede lige af se lidt til ham idag.

 

16. Dec '06

Mor var til svømning så vi hyggede os med far. Jane og Lars kom forbi og Laura fik nye strømper, så nu må hendes fødder gerne vokse igen.

Farmor og farfar kom og tog Lucas til juletræ, men de var kun i 2 timer da Lucas hele tiden kaldte efter Moar. Men det er jo også kun et af de 20 ord han kan.

 

14. Dec '06

Det er ved at være længde siden vi har skrevet i dagbogen, det skyldes mest at vi ikke ser så meget til far, da han lever det meste af sin tid på skolen, så mor må tage slæbbet og kigge efter os alene hele døgnet. Vores computer har også drillet os en del, så det er ikke hverdag vi har været på nettet.

 

13. Dec '06

Kasper bliver 2 år idag, vi sender et stor tillykke.

Sundhedsplejesken kom idag og lavet BOEL prøven på Laura og hun klaret den til UG. Faktisk var hun overrasket over at hun næsten allerede kan gå selv.  Hun kravler op af alt hun kan komme afsted med, sofaen og sofabordet er gode ting at gå ved hjælp af. Status for Laura (8½ mdr): spiser alt hvad vi andre spiser, 9,2 kg og 71 cm lang.

___________________________________________________________________________________

25. Nov '06

Mor hygger at være væk hjemmefra hver lørdag morgen. Det er så dejligt at være savnet når man kommer hjem.

Majken og Amalie kom og besøgte os idag. Vi shoppede i bruunes og mødte Carina, Henrik og Kasper. Det var noget Lucas kunne lige. Da vi kom hjem lavet Mor en make over på Majken. Om aften så vi børne Melodi Gran Prix og Danmark vandt.

Lucas skal snart have en ny seng, nu går det ikke længere. Laura er også ved at skulle bruge en ny dyne. Så vi må snart tage os sammen, det er et projekt til weekenden.

Lucas mangler kun at få en tand nu. De sidst tre tænder er kommet den sidst mdr. og den sidst er på vej.

 

24. Nov '06

Efter svømning tog vi ind til byen, der var City by night. Vi spiste på Mackies, mens der kom juleoptog og fyværkeri.

 

23. Nov '06

Farmor og Farfar kom og spiste til aften, da mor og far skulle til møde i blokken. Vi har fået skrevet Lucas og Laura op til plads i vuggestue og børnehave, så nu må vi se om vi får plads til 16. januar.

___________________________________________________________________________________

13. Nov '06

Legestue blev 11 år idag, så vi fik lagekage. Carina og Henrik venter deres 2. barn engang sidst i juni. Vi sender et stort tillykke her fra. Nu venter vi bare på hvem der bliver de næste der venter barn. Claus og Tanja eller Pia og Lars, for os bliver det nok ikke. Christina, mors gamle barnepige, venter også barn til maj. Hun håber på en dreng nu da de har to piger.

Lucas ogs Laura er begyndt at få rigtig meget ud af hinanden, nu når Laura kan komme rundt. Lucas elsker at få hende til at grine.

___________________________________________________________________________________

12. Nov '06

Vi fik sat hylder op ude i gangen, så nu blev 2 papkasser tøm, nu mangler der bare et par stykker endnu.

 

11. Nov '06

Mor stod selv for svømning i Lystrup idag og det gik rigtig godt.

 

8. Nov ´06

Så sker der noget på hjemmesiden. Jeg er ved at lave alle billederne om, så man ikke ser bredere ud end man er. Laura er syg og kan ikke rigtig komme over det, så de sidste par dage er gået med at være inde eller bare lige ned på legespladsen og hos Mads.

 

6. Nov '06

Jeg giver suppen, fra igår, skylden for at jeg har skiftet mine børn mange gange idag, godt at vi tog en stille og rolig dag med et besøg af Jannie og Kristian.

Vi har næsten fået vores lejlighed rydelig og pæn efter et par dage med grundig oprydning. I aften var det så kælderens tur. Vi fik rydde op i kælderen, der kan nu være flere ting dernede, så vores soveværelse ligner nu kun et soveværelse og et kontor og ikke som før et pulterkammer med seng. Vi mangler kun at pakke vuggen sammen og flytte den ned i kælden.

___________________________________________________________________________________

5. Nov '06

 En del butikker havde åben idag, så vi tog ned i byen, inden vi skulle ud til Farmor. Mor fik en fin rød vinter jakke. Farfar kom tidlig, så han hentede os inde i byen. Vi fik bolller og en sjov o'tello lagkage, efter Far havde smidt den på gulvet. Til aften fik vi rigtig varm suppe, så hvis man ikke havde varmen, så fik man den. Farfar kørte os hjem.

 Martin og Oldemor Sofie flyder år idag, så vi håber de havde en god dag.

 

4. Nov '06

 Mor er begyndt at arbejde som baby svømning instruktør i Lystrup, så nu får vi Far for os selv hver lørdag frem til Feb.

 

3. Nov '06

 Vi tog ind i byen og hyggede os, men Lucas var ikke den sødeste dreng. Vi mødte Nina i bussen på vej ud til svømning. Martin kommer hjem til os i aften. Efter svømning tog vi i Pauls kirken og fik boller i karry. Senere kom Martin, og Lucas fik DVD'en med Asteriks.

 

1. Nov '06

 Idag er det farmors fødselsdag, hun bliver 52, så et stort tillykke herfra. Vi tager nok der ud på søndag, da vi ikke har set dem længe pga vores 14 dages ferie til USA. Det sneer og blæser helt vildt idag, så vi tager en stille og rolig dag indendøres. Lucas løb ind i væggen og er nu hævet i halvdelen af ansiget.

 Mor venter på at der kommer varmt vand i hanen så hun kan farve hård og komme i bad. Opvasken er også blevet stor, så måske må vi gøre det på den gamle måde med at varme vandet selv.

 Laura måler nu 72 cm og vejer 9,1 kg.

 

31. Okt '06

 Vi var i mødregruppe hos Liv idag. Hun har en dreng på 4 så Lucas nød at være på et drenge værelse der ikke var hans eget. Selma var der også, en pige på 4, som han også kunne leget med.

 

30. Okt '06

 Idag var Lucas ned i stuen til Mads' 4 års fødselsdag. Det var en rigtig sørøverfest, med balloner, flag og skattejagt. Hans børnehave var der også. Vi gav ham en spejdermand vest, indpakket i sørøverflag. Senere hentede vi Mc D mad og spiste det nede i stuen.

___________________________________________________________________________________

29. Okt '06

 Idag fylder farbror Jens 33 år. Vi fik langt om længe fat på ham i telefonen efter et par opringninger og fik sagt tillykke. Vi havde ellers en stille og rolig søndag med oprydning og vasketøj på programmet.

 

27. Okt '06

Laura bliver 7 mdr idag. Hun er begyndt at rejse sig op af alting og så er det kun en uge siden hun begyndte at kravle.

___________________________________________________________________________________

20. Okt '06

 Sa kom der endelig nyt fra os. Vi er nu i Washington, VA, USA hos Marias host familie. Vi har det alle godt og er lidt trids til mode over at ferien snart er slut. Familie har værest så søde og over alt forvendning, vi har lant deres bil og koleskabet er fyldt med mad.

 Idag var vi i Tysons Corner som er et stor center, hvor vi har kobt 2 Ipots. Maria tog hjem med ungerne, mens Jakob shoppet videre. Iaften skal vi ud at spise pa en rigtig god amerikansk burger restaurent.

 

 Igar tog vi bilen og kørte til Target, som er ligesom A til Z. og kobte en masse toj og legetoj, prisen var ca. 25% af pricen der hjemme, sa maria gik amork.

 

 Vi har ogsa vaeret i DC men den historie kommer senere for jeg skal gore mig klar til at komme ud at spise og ungeren sover endnu.

___________________________________________________________________________________

4. Okt

 Sundhedsplejesken var her idag, Laura er nu 69 cm lang og vejer 8,5 kg. Hun følger kurverne så det er jo dejligt. Vi snakkede lidt om mad og nu må hun få alt på nær honning. Da hun har tænder syntes hun at jeg skulle begynde at give hende kød og starte med fisk. Så der er lidt mere udfortning end bare grød og mos, så skulle hun også sove bedre om natten.

 Da vi skal til USA på mandag er jeg allerede ved at pakke, i håb om at jeg ikke glemmer noget. Jeg har lavet en pakkeliste og jeg finder hele tiden på noget nyt.

 I morgen kommer Marie og Kristoffer til Danmark, så nu må vi se om vi kommer til at se dem inden søndag. Jeg tror det næppe.

 

2. Okt

 Laura fik sin 3 og 4. tand i overmunden i går. Den ene er en hjørnetand, mens vi ved ikke om den anden er en fortand eller hjørnetand. Hun står på alle fire i kravlestilling, men arme og knæ vil ikke samarbejde, så hun bliver tit sur.

 Min mor havde fødselsdag igår. Jakob og Lucas kørte ud med bilen. Jeg ringede og sagde tillykke. De skulle på kro og spise.

___________________________________________________________________________________

26. Sep

 I morgen bliver Laura 6 mdr. tiden flyver forbi. Hun er begyndt at blive sur, når hun ikke lige kan nå det hun gerne vil. Men hun er blevet dygtig, hun kravler næsten, men bliver hurtig træt og begynder så at græde. Hun spiser nu alt hvis det står til hende. Vi giver hende grød 2 gange om dagen, men hun elsker også kiks, frugt og ost. Nu skal hun bare til at drikke vælling om aften så hun kan sove natten lang igen.

 Vi havde besøg af Kasper igen idag og det var vild hyggeligt. Vi tog op på Børnens jord og mødtes med Mor mødregruppe. Alle havde deres store børn med da intitutionerne strækker, så der var masser af børn.

 

25. Sep

 Far kommer hjem idag og vi glæder os. Vi tog på Mc D og fik en bil, da vi var for trætte til at lave mad.

 Vi havde besøg af Kasper, da vores fædre er i Tyskland og vuggestuen strækker. Vi tog alle i legestue og lavet dyr af kastanjer.

___________________________________________________________________________________

24. Sep

 Mor kom til middag og hentede os. Lucas ville ikke sove til middag, da han troede at mor ville gå igen, men det gjorde hun ikke. Vi var så heldige at morfar gad at kører os hjem.

 

23. Sep

 Mor skal til gl. elevfest med dem fra Rosenvang, så mormor og morfar skal passe os. Det kunne vi ikke lide, vi savnede vores mor og sov ikke hele natten.

 

22. Sep

 Vi var i legestue først inden vi skulle ud at svømme. Vi kørte med en bus, som bremset så hård op, at en gammel dame fald, vi var næsten ikke kommet til svømning da bussen var så forsinket. Farmor kom med i vandet, da far er i Tyskland og mor ikke kan have os begge. Så var vi til møde med svømning og spiste på stationsgrillen inden vi tog toge ud til mormor og morfar. Vi skal sove der.

___________________________________________________________________________________

16/9

 Vi skal ud til farmor og farfar idag og Lucas glæder sig meget. Han håber på at kører en tur i farmors bil. Farmor ringede og spurte om vi havde ribssaft, så vi gætter på at vi skal have forloren hare.

 Vi er ved at finde ud af hvilke ord Lucas kan sige og faktisk kan han sige en masse gider bare ikke. Her er listen. Bil. Tog. Pizza. Taxa. Mere. Baby. Ja. Traktor,  Bubar bubar. Skål. Bom. Dis (Sut). Den Den (Tin Tin). Bobo (Mormor/morfar). dys (lys) Uhaar (Mor). Idag sagde han så Victor (Victoria) og morfar.  

 

15/9

 Vi var til svømning hvor Lis var kommet tilbage så vi fik leget en masse lege. Lucas drak for meget basin vand, så det meste røg op igen lige inden vi skulle op. Mormor og Morfar kom og spise hjemmelavet pizza.

 

14/9

 Der var kommet brev til Lucas fra hans boddy. Han fik en bil fra filmen "Biler" Han har ikke slippet den af syne siden. Vi var i legestue i Pouls kirken, der var rigtig mange børn idag over 20. Vi fik lavet international pas til far og pas til Laura, så nu mangler vi bare forsikring til vores tur til USA i næste månede.

 

13/9

 Lucas var første gang til tandlæge på møllevangskolen idag. Det klarede han rigtig flot. Han sad i stolen mens den blev til en liggestol og kom højt op i luften. Tandlægen fik talt alle hans tænder 16 stk. Lucas teget med alle tingerne og fik en lille bil, da han var så dygtig.

 Om aftene gik vi ned og lege med Mads, mens far så fodbold og mor snakkede.

 

12/9

 Lucas var for første gang med mor i mødregruppe. Han leget pænt på Livas værelse og fald pæn i søvn i klapvogen i haven til middag.

 Vi tog ud til mormor og morfar om aftenen og blev angrebet af myg.

 

11/9

 Mor havde besøg af netmødregruppen. Der kom ikke så mange men der kom en ny. Mads kom kl. 15 og ville lege med Lucas men han sov stadig, så mor måtte vække ham. Senere tog vi i Bilka og købte bleer og vinterstøvler og kondisko til Lucas, vi fik pizza til aftensmad bare for en gangs skyld.

___________________________________________________________________________________

10/9

 Vi tog ned i byen for at se om der var lidt festuge på sidste dagen, men det var der ikke alle var ved at pakke sammen. Lucas fik lige den sidste togtur inden klokken blev 17. Vi mødte Lis og Elvin, fra svømning, som lige var kommet fra ferie.

 

9/9

 Moster Victoria har fødselsdag på torsdag, så vi tog derud og fik boller og lagkage. Vi gav hende hjerte øreringe med lyserød glimmer i. Morfar har købt en bil mere og den måtte vi låne til næste weekend. Så nu kan vi rigtig komme i Bilka.

 

8/9

 Vi tog i StorCenterNord for at se hvad der skete der. Vi nåede ikke at komme i cirkus krone, så vi lege i kælderen med flyvemaskine og så på de mange fisk. Senere tog vi forbi farfar hvor vi fik en sodavand og så farfar store bil. Far var i bussen og sammen tog vi til Lystrup. Men da badetøjet blev glemt i bussen kom vi ikke ud at svømme. Vi tog hurtigt hjem med tingene og så ned i byen hvor vi tog noget hurtigt at spise og hørte så Le Freak på Puste Vig. Lucas fik en kanin ballon af nogen piger. På veje hjem faldt Lucas og Laura i søvn, så mor og far tog på Komma og drag en øl med Heidi og Claus (Mads' forældre).

___________________________________________________________________________________

29/8

 Vi havde besøg af mødregruppen, så Lucas så "far til fire" og fald i søvn i kontorstolen. Mor er ked af at hun glemte at tage et billede inden hun fjernet ham, da det så rigtig sjovt og sødt ud.

 

28/8

 Så startede Jakob i skole igen efter en god lang ferie. Det betyder at hverdagen træder ind. Vi er begyndt i legestue i Åbyhøj kirke hver mandag og fredag og det tegner rigtig godt. Lucas hyggede sig med de mange børn og Laura sov. Vi glæder os allerede til fredag.

 Jakob bliver 31 idag, så vi tog på Bones for at spise. Farmor og farfar kom også, så Lucas blev glad for så kunne han kører i farmors bil hjem.

__________________________________________________________________________________________

27/8

 Igår så vi et teaterstykke på amfi scenen i botaniskhave, det var rigtig godt og sjovt. Den handlede om en drømmetyv der stjal folks drømme.

 Vi tog igen i dag i tivoli fordi der var forsøg weekend. Vi fik lavet en bil på mor mobil, så nu må mor få en ny mobil, da Lucas gerne vil have mors. Vi købte armbånd og fik prøvet en masse, især radiobillerne. Da Lucas og Laura sov tog mor og far rigtig mange turer i tyfonen og den store rusherbane.

 

25/8

 Så skulle vi til svømning efter ferien og der var rigtig mange på hold, faktisk tror jeg ikke at vi har værest så mange børn eller voksne før. Så det har givet potte at flytte holdet en time frem.

 Vi kom kun lige hjem for at spise før vi skulle afsted igen til tivoli for at se filmen kiss kiss bang bang under åben himmel.

 

24/8

 Laura var ved lægen idag, 5 mdr. undersøgelse. Hun tog stikket som hun plejer, som en stukken gris, hun græd og græd. Hun er hun 7520 g og 58 cm lang, 68 cm lang og hoved mål 43 cm. Lægen sagde at hun var en sund og frisk pige.

 Vi tog til legestue, hvor der var kravle gudstjeneste. Bagefter mødtes vi med far og tog ned på legepladsen Skansen hvor vi leget inden vi handlet og gik hjem. Mor og far er ved at flytte rundt i stuen så det roder en del.

 Igår var vi i Stor Center Nord og sikke mange mennsker. Der var så mange mennesker, at vi tog forbi farfar  og fik en sodavand, inden vi tog tilbage og gik i føtex.

 

22/8

 Både Lucas og Laura er blevet lidt snottet, så de har lidt svært ved at sove og trække vejret. Laura og mor var i mødregruppe og alle børnen var lidt utilfreds. I morgen skal vi i Stor Center Nord.

_________________________________________________________________________________________

20/8

Vi havde sommerfest med fælles mad og hygge. Det gik rigtig godt, så nu kender vi lidt flere af vores naboer. Farmor og farfar passede Lucas og Laura natten over. (Dejligt at kunne sove længde) Lucas sagde til mor at de hvde hygge sig rigtig meget. Faktisk sagde han bare ja til alt hvad hun spurte om.

 

19/8

Idag skulle vi til Bryllup hos Tanja og Claus. Vi var alle i kirke og så kom farmor og farfar og hentede Lucas og Laura. De skal sove der så mor og far kunne feste. (og det gjorde de, de kom hjem kl. 5:30 og var bestem ikke appelsinfri)

 

17/8-06

Laura og mor var i legestue idag i Sct. Pauls kirken, mens Lucas og far leget hjemme. De sidste dage har der været meget regn, så vi har ikke lavet det helt store. Vi skal til bryllup på lørdag, så næsten hele familien har fået nyt tøj.

_________________________________________________________________________________________

10/8-06

Så kom den anden tand helt frem. Far har hjulpet Jens idag og skal det også i morgen. Lucas er begyndt at sige lidt mere. [dindin vovvov] Tintin og Terry og [bobo] mormor/morfar, er nogen af de nye ord. Dejligt at BIL ikke siges i hver sætning. Vi fik rydde op på Lucas' værelse, så Laura snart kan flytte ind. Hun er snart for lille til vuggen og skal til at sove i tremmesengen. Vi så den nye "far til fire" film, da vi ikke kunne finde tintin filmen.

 

8/8-06

Laura har fået en tand. Og den næste er allerede på vej. Hun kan også rigtig rulle fra ryg til mave nu og begge fødder er også fundet, så det bruger hun det meste af dage på. Vi fik lavet hånd og fod aftryk. Far er taget ud til mormor og morfar for at hjælpe med at lave indkørelse. 

_________________________________________________________________________________________

5/8-06

Vi var til 75 års fødselsdag ved Oldefar. Vi gav ham et gavekort til Stark, så han kan få et læ hegn til terrasen. Vi sov hos mormor og morfar i campletten

 

3/8-06

Vi tog ned til Mclean hvor Gry også kom. Vi spiste til aften hos Majken og Jan. Mor blev sat af hos Mclean igen og hentede næste dag.

 

2/8-06

Martins lillesøster Anja var med i Tivoli, mens Martin, far, Nina og Frank spillede golf. Vi spiste hos Nina og Frank og legede med vand.

 

1/8-06

Vi tog til Tyskland og købte øl, sodavand og slik. Så tog vi forbi Als og besøgte Lone, inden vi fandt Århus igen.

___________________________________________________________________________________

28/7-06

Laura kæmper med at få sig om på maven og nu er det lykkes, det går bare lidt langsomt.

 

27/7-06

Lucas og Laura var i bad sammen i det store badekar. Da vi har bil, tog vi til stranden ved Følle, farmor mødtes med os ved stranden, men tog hjem igen da det var for varmt. Vi spise til aften hos farmor og farfar. Da vi kom hjem fik vi taget 4 månedes billedet af Laura. Hun vejer nu 6600 g og er 63 cm.

 

26/7-06

Vi har i Tivoli med Henrik, Carina og Kasper. Det var rigtig sjovt.

Kahrshjem.dk © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use