HOME         ALBUM         VORES BØRN         USA         BRYLLUP         MARIA         SVØMNING         DISNEYLAND         GÆSTEBOG         LINKS

Opdateret 04/5-10

 

SKABELON

DAGBOG

      DAGBOG 09 

      DAGBOG 08

      DAGBOG 07

      DAGBOG 06

 

 

 

Dagbog 2009

 

___________________________________________________________________________________

14. okt. 09'

Idag skal mor se om hun kan købe nyt køleskab og opvaskemaskine.

Mor nyder sin ferie. Laura har været hjemme ved Emil igår og idag kommer Emil hjem til os. Imorgen skal vi op til Stella & Philip og hvis tiden er til det skal vi i badeland.

___________________________________________________________________________________

27. sep. 09

Mors veninde, Anja kom på besøg og fortalte at hun er gravid og venter barn sidst i marts. Det var en rigtig dejlig nyhed.

 

26. sep. '09

Far er taget til Tyskland til Oktoberfest og er væk fra fredag til mandag.

 

21. sep. '09

Farbror Jens kom lige til spisetid og det passede os fint, da Laura sov og mor og far skulle til dans, passede Jens Laura imens.

__________________________________________________________________________________

20. sep. '09

Vi sov alle hos mormor og morfar, pånær Liv, Lasse & Freja. Men de kom igen kl. 10, så vi alle kunne spille fodboldgolf. Vi nåede lige at spille 2 runder trods regnvejret og at mor skulle på arbejde kl. 15

 

19. sep. '09

Victoria holde 11 års fødselsdag og hele den nære familie på 16 personer kom. Det er vidt at vi er blevet en så stor familie når det bare er søsknene.

 

14. sep. '09

Mor og far har fået sin sag for, når de er til dans. De får varme hvergang. Moster Victoria bliver 11 år idag så vi ringede til hende også sagde tillykke. Vi skal besøge hende på lørdag. Den god skuespiller og danser, Patrick Swaayze er død efter 20 mdr. med mave kraft.

__________________________________________________________________________________

13. sep. '09

Far og Lucas tog ud til Farmor og Farfar for at spille golf, farbror Jens var også med. Imens tog Mor og Laura i biografen for at se Peter Pedal, dog skulle vi lige se Ice Age 3 i 3 min. inden vi kom hen i den rigtige sal hvor der blev spillet Peter Pedal. Vi havde fået de forkerte billetter.

 

12. sep.

Kusine Freja bliver 1 år idag og efter Lucas havde været til svømning tog vi derop for at fejre hende. Bagefter tog vi hjem til Farmor og Farfar hvor vi skulle spise til aften. Oldemor Doris var der også og vi kørte hende hjem efter vi havde aflevet Farmors bil hos Faster Marie.

 

11. sep.

Mor skulle på arbejde i marselis som vikar og da Lucas går til fodbold på samme tid, måtte mor gå hjem.

 

9. sep.

Laura slog sin tå, så BH ringede og mor måtte hente hende og tage hende med på arbejde i Lyseng.

__________________________________________________________________________________

30. aug. '09

Vi tog bilen op til Århus Festuge, så mor kunne blive kørt på arbejde til kl. 15. Vi så stykket Pinocco spillet af 15 unge i alderen 12-18 år. Bagefter tog vi i musikhuset hvor vi så masser af ordsprog og to øgler og spiste på Mackeys inden mor skulle på arbejde. Til aftensmad fik vi pandekager.

 

29. aug. '09

Lucas skulle til svømning for 2. gang i Lyseng og han elsker det. Da det regnede tog vi op i Storcenter Nord for at købe nogen storer paraplyer, men måtte tage i Bruuns, hvor vi fik to store i Stadium. Bagefter kørte vi hjem og gik tilbage til festugen. Vi var meget skuffet, da der næsten ingen mennesker var. Vi ende på klostertov hvor bandet Popfilter spillet. Mor kom af med sit armbånd fra Skanderborg Festivalen.

 

28. aug. '09

Idag er det fars fødselsdag, han bliver 34 år. Mor hentede Lucas og Laura og tog Lucas til fodbold. Der møde vi Jonathan og Mads fra BH. Lucas havde kun gummistøvler på så Laura og mor måtte tage hjem for at hente et par sko. Bag efter hentede vi far som havde været til fredagshygge på arbejdet.

 

25. aug. '09

Mor er kommet i gruppe med 5 piger fra den nye klasse. Det skal nok blive rigtig godt.

Bilen skal snart til syn og ABS lampen lyser, så efter skole skulle mor kører ned til mekanikere ved Brædstrup. Det tog ikke lang tid, for det bare bare en sikring der var gået.

 

24. aug. '09

Det er alt for længe siden der er blevet skrevet her inde. Så I de næste par dage vil der komme en opdatering efter den 16. juni.

Idag startede mor i skole efter en uges ferie. Det er hård at starte på skolebænke igen, når man lige har været i arbejde siden feb.

I aften var også dagen hvor VM Dans starter. Mor og far er kommet på Rutine + og det er 1½ hold bedre end de burde, men de må jo være gode nok. Det var lidt svær og hård, men det bliver nok nemmere de næste par gange når man kommer i form igen.

__________________________________________________________________________________

23. aug. '09

Laura og mor stod op kl 7 for at tage op på mors arbejde Marselis for at kigge på en ny instruktør. Laura ende i bassenet.

 

22. aug. '09

Mor skulle på arbejde igen i møllestien med en ny instruktør Emma. Da mor kom hjem fra arbejde var far igang med at lave mad, ryde op og gøre rent. Mormor, morfar, Oldemor, Victoria og Caroline kom til spisning.

Oldemors bror lå på sygehuset og Oldemor, mormor og mor tog op for at besøge ham. Vi mødt også hans kone og datter Monika og hendes 2 små børn.

__________________________________________________________________________________

16. juni '09

Så er sommerferien næsten bestilt. Vi skal til Disney Land i Paris og vi skal selv kører der nede. Det bliver rigtig sjov og hyggelig.

Mor og far har ikke så meget sommerferie i år. Jakob har kun 2 uger, men mor starter med 2 uger og håber så på 2-3 uger i august.

Vi fik ikke mange henvendelser via annoncen i Århus Onsdag, men de seddeler vi har hængt op i Netto giver interesse.

__________________________________________________________________________________

3. juni '09

I dag er dagen hvor der bliver gjort en stor insats for at få vores lejlighed solgt. Den er både kommet ind på boligportalen og den kommer i århus onsdag på onsdag. Derudover hænger vi en masse seddel op i butikker.

 

2. juni '09

Det er ikke meget man få skrevet i sin dagbog, efter man er begyndt i praktik, tiden er ikke rigtig til det og når man skriver dagbog på arbejdet hverdag, glemmer man også at gøre det der hjemme.

Det var årets sidste dansetime hos Mads, men Lucas og Laura er allerede skrevet op til et bedre hold til efter sommerferien. Mor skulle på arbejde igen efter en pinsepause.

 

1. juni '09

Vi sov i hytte hos mormor og morfar. Far skulle golffe med Claus, så mor, Lucas og Laura tog et par timer på øjet imens.

__________________________________________________________________________________

31. maj '09

Inden vi tog på til mormor og morfar tog vi forbi Øster Hurup for at besøge badelandet. Det var rigtig dyrt og meget 80'er agtig. Ungerne synes det var rigtig sjov, men de voksne var ikke så positive.

Vi fik boller og lagkage og vi sad ude hele dagen til kl 23. Caroline blev glad for gaven. Liv, Lasse og Freja var der også. Majken, Peter, Amalie og Joey skulle i zoo så de kom ikke.

 

30. maj '09

Idag var der Kahr fest hos Line og Jesper, dog kom der ikke så mange. Det var rigtig hyggeligt, vi fik noget godt mad og nogen hoppede på hoppepuden.

__________________________________________________________________________________

12. april '09 (1 gang)

Idag tog vi ud for at handle i Ebeltoft, da vi intet mad havde i huset. Vi købte forbi Farmor og farfar, Laura ville ikke sove så det tog 1 time inden hun sov. Vi spiste til aften der, efter tog vi ned på legepladsen hvor Lucas og Laura drejet rund næsten hele tiden. På vej hjem tissede Laura igen i bukserne, vi ved virkelig ikke hvad vi skal gøre. Nu får hun ble på igen både nat og dag, så må vi se hvordan det går.

 

11. april '09 (2 gange)

Vi skulle ud til Bedstefar Finn og Lisser til påskefrokost kl 15. Lige inden vi tog af sted sked Laura i underbukserne inde på værelset. Sanne og ungerne var der også og vi startede med boller og kakao, mens Laura sov. Senere leget ungerne på legepladsen og de fik påskeæg. Vi fik rigtig god mad og Laura skulle lige tisse i bukserne for en gangs skyld.

 

10. april '09 (3 gange)

Vi er rigtig trætte idag efter en lang dag der ende i Tivoli igår. Vi kom først på legepladsen ved 11-tiden og tog derefter på bakken hvor vi spiste til middag og skulle se Pjort, men da vi gik en tur i skoven, tissede Laura i bukserne. Mor havde kun en ble, inden tøj, så vi måtte kører tilbage til Martin for at få noget rent tøj på, så vi fik ikke set Pjort. Vi fik pakket det hele og kørte hen til Mors veninde Sarah og hendes søn Gustav. Mens far pakket bilen og handlet ind, leget resten på legepladsen. Laura tisset 2 gange på legepladsen.

 

9. april '09 (1 gang)

Ungerne stod rigtig tidlig op så vi havde spist morgen og var på vej ud af døren inden klokken var 8. Først tog vi hen for at se den lille havfrue, som rejser til Kina næste år. Sikke dejlig morgen, med kanon brav, et par løbere og mange regnorme til meget sjov for Lucas og Laura. Amalieborg lå tæt ved så vi tog forbi slottet for at se garder. Efter en tur på strøget tog vi en sejl rundfart med NettoBåde, ungerne klaret det meget pænt. Så fik turen til bakken men da vi ankom som ungerne så vi køret hen for at få noget at spise og valgte derefter at tage i Tivoli så der skulle være mere for Lucas og Laura. Vi havde en masse sjov, spiste på Valhala og fik nogen hjelme. Vi prøvet en masse, den gamle trærutjebane, toget, skiben etc. Far tog også tånet og Demonen, mens mor kun tog Demonen. V kørte fra Tivoli kl 23 og ungerne falde i søvnen inden vi kom hjem til Martin, så to sovende unger er ikke nemt, når Martin bor på 4. sal. Laura tisset i buksene, men vi havde ekstra tøj med.

__________________________________________________________________________________

27. marts

Idag er det Lauras 3 års fødselsdag. Vi startede med at vække hende med en fødselsdagssang og en gave, som hvis faldt i god jord. Mor kom og hentede Lucas og Laura kl 14, så vi kunne få noget ud af dagen. Dog skulle der lige drikkes noget kakao med flødeskum, som Lucas havde været med til at lave. Efter vi havde hentede far tog vi en tur på den gyldende måge. Farmor, Liv og Bedstemor Lisser ringede for at lykke ønske Laura.

 

23. marts

Mor skulle hjem til Anja til en rigtig pige aften. Det var rigtig hyggeligt aften.

__________________________________________________________________________________

19. marts

Laura har været lidt syg på det sidst mener BH, derfor ringede mor idag til Liv og Lasse som kom for at passe hende i dag. Far skal ud at spise med arbejdet så han kommer sent hjem.

Mors del af familie holder Lauras fødselsdag lørdag den 4. April.

 

16. marts

Lige før middag ringede BH og sagde at Laura var syg, så mor måtte hente hende. Men efter 3 timer søvn var Laura klar igen og med fuld power.

__________________________________________________________________________________

10. marts

Far skulle til AGF kamp. Mor var lidt træt så efter vi havde spist boller i karry, spist chokolademousse og far var gået gik vi i seng for at hygge i mor og far seng og se tv. Lucas sov næsten med det samme, mens mor og Laura fik set Sanne Salmonsen og snakkede om månen, mørke og lys.

__________________________________________________________________________________

9. marts

Så kom dagen hvor Laura ødelagde noget i sit raseri, vores fladskærm er gået i stykker.

Far og ungerne tog bussen op til mor for at svømme efter mor havde haft sit sidste hold. I går var alle også i svømmehallen i Møllestien, bagefter tog vi til Randers på den gyldne måge. Vi kørte forbi Liv, Lasse og Freja, men vi troede ikke de var hjemme så vi kørte igen. Vi fandt så ud af at de var hjemme alligevel da vi kom hjem.

 

3. marts

I dag kom dagen hvor Lucas og Laura ikke gad at danse. Lucas kiggede kun på, mens mor overtalende Laura til at danse med hende. Laura er bare så træt om eftermiddagen, efter hun er begyndt i børnehave.

Mor fik lavet Power Point færdig i dag til imorgen, hun fik også lavet en film. I morgen bliver en travl dag, med 3 møder inden middag og så til Risskov til foredrag.

Farmor og farfar har været gift i 30 år i dag, stort tillykke sendes her fra. I morgen har farfar fødselsdag, men vi skal til dans så vi kan ikke komme ud og spise hos dem.

 

2. marts

Laura startede i BH i dag og hun var ikke helt tryg ved situationen over at gå fra VS til BH, mor kom en time om formiddagen for at se overdragelsen. Laura kunne ikke sove til middag, så da mor kom kl 16, sov hun næsten inden hun kom ud i bilen.

 

_____________________________________________________________

28. feb.

Anja og Michael skulle giftes, så mor tog til glo bryllup kl. 12 i Viby Kirke. Anja havde en lidt anderledes kjole på, men hvilken en. Hun var bare så smuk.

Senere på dagen skulle hele familien til farfars 60 års fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt, vi fik noget godt at spise. Ungerne havde fart på og mor og far fik vis nogen af de danse som de har lært.

 

 

 

 

_____________________________________________________________________

15. feb. '09

Så fik vi sne. Mor og Laura kørte efter morgenbrød og købte også fastelavnsboller. Vi tog en tur på legepladsen og fik leget lidt med sneen. Det var lidt kold så vi tog hjem for at få lidt varm kakao inden mor skulle på arbejde. Efter mor havde haft det sidst hold kom far og ungerne og vi hyggede sig i vandet.

 

14. feb. '09

Mor havde glemt sin computer på arbejde så vi kørte forbi for at hente den. Bagefter kørte vi til Todbjerg Tåret, inden far skulle mødes med VM klubben. Mor tog Lucas og Laura med op til Liv, Lasse og Freja.

__________________________________________________________________________________

6. feb.

Hvilken uge for mor. I mandags startede mor i skolen, hvor hun skulle følge 3 fag på 2. og 4. sem. I tirsdag fik hun lov til at komme i praktik. Onsdag fik hun af vide at hun skulle skrive en ansøgning til MT Højgaard og det gjorde hun så over over e-mail. Torsdag fik hun en mail tilbage om at hun skulle ringe tilbage, det gjorde hun og 2 timer efter var hun til jobsamtale. Det lød som ønske jobet og kunne starte allerede på mandag. Hun fik 1 døgn til at tænke over det hele og fredag eftermiddag ringede hun og takkede ja tak.

__________________________________________________________________________________

25. januar '09

En dejlig nat uden unger i sengen var lige noget mor og far havde brug for, så de rigtig kunne sove igennem. Vi tog alle en tur på legepladsen i Mindeparken lidt før middag og tog ned til minde stenen fra 1. verdens krig. Lucas og Laura syntes det var sjov at løbe rundt.

Mor skulle på arbejde og far, Laura og Lucas kom til sidst for at vi kunne hygge i svømmehallen helt for os selv.

 

24. januar '09

Idag er det moster Majkens fødselsdag, hun bliver 24 år.

Liv og Lasse kom ved middagstid for at hente Freja, som lå og sov. De blev til aften og vi fik lasagne.

 

23. januar '09

Så kom dagen hvor mor blev færdig med sine eksamer og hun sluttede af med et stort 10 tal i installation, måske hun skulle gå væk fra Anlæg til INS? Nu skal der slappes af en uge inden skolen begynder igen. Dog skal tiden gå med et godt forsøg af salg af lejlighed, rengøring, finde en praktik plads og vores årlig kalender som der ikke har været tid til.

Liv ringede og hørte om vi kunne passe Freja til i morgen. Det sagde vi ja til og hvilken opgave. Ikke at have Freja, men Laura blev vildt jaloux. Det er sjovt hvor hurtigt man glemme hvordan det er at have et barn på 5 mdr.

 

22. januar '09

Sidste dag med læsning. Dog skete det der bare ikke måtte ske. Lidt i kl. 24 gik computeren i sort og 2 timeres arbejde blev slettet. Der var ikke andet end at gå i seng for at stå op tidlige for at skrive det slettet ind i hånden.

 

20. januar '09

Mor var på skolen hele dagen for at øve med Stinna. Laura kom til dans idag, da hun var syg igår. Lucas ville også være med og det gik rigtig godt, så nu overvejer vi om han også skal starte. Det var ellers sjovt at se Lucas og Laura danse sammen. Vi glæder os allerede til April hvor der er afdanseturnering lørdag den 25. april.

 

19. januar '09

Anden sidste eksame blev afsluttet for mor idag og den var ikke noget at være vild stolt over, dog bestod hun. Konstruktion skal aldrig se dagens lys på skolebænken mere.

VS ringede at Laura var lidt syg, da mor havde bilen måtte far tage bussen ind til byen hvor mor hentede ham og kørte dem hjem inden eksamen skulle afsluttes og far skulle på arbejde igen.

__________________________________________________________________________________

8. januar '09

Mor var til BÆR2 eksamen idag og bestod, hun er bare så glad for det var lige noget hun trængte til. Nu er det bare op på heste igen og læse til de 3 eksamer til næste uge. Imorgen står det på INS2 og spørgetime i ANL2.

Lucas var forbi tandlægen idag og han fik lov til at beholde sine 3 tænder, så det var dejligt. Lucas blev afleveret i BH og far tog Laura med hjem, da hun ikke helt er rask endnu. Mor er også syg nu. Nu må de gerne snart stoppe med alt det sygdom.

 

7. januar

Mor måtte blive hjemme da både Lucas og Laura havde feber. Der blev ikke meget tid til at læse, så de sene aftenstimer blev taget i brug.

 

6. januar

Far blev hjemme med Laura, mens mor afleveret Lucas i BH inden hun skulle til MEST skriftlig eksamen. Det gik okay og nu gælder det bare BÆR2 på torsdag. FUN1 som er i morgen, er valgt at vente med at gå op til sommer. 8 eksamener på 3 uger er lidt for meget.

 

5. januar

Både Lucas og Laura var syge, så far måtte blive hjemme. Mor sad i soveværelset og læste til BÆR.

__________________________________________________________________________________

4. januar

Idag skulle Freja have sit navn. Hun blev døbt Freja Zilke Lene Lundt. Det var rigtig hyggeligt, selvom mor havde sine tanker på sine eksame.

 

1. januar '09

Så kom vi ind i det nye år næsten i god behold. Far var syg og gik i seng kl. 20. Lucas faldt ved hoveddøren og fik et smart aftryk af beskyttelsebrilerne på næsten og panden. Igår blev en aften med tale fra dronningen, rigtig god mad, fyre fyrværkeri af og Lego Star Wars spil på Wii.

Idag kom dagen til at gøre de dårlige vane op. En god lang tur i hundeskoven ved Rold skov med hele familien og dem i Ravnkilde. Derefter gik turen hjem med et stop ved Mc D i Randers som 1. jan altid står på, dog var det hyggeligt i år, da der næsten ingen mennesker var der ved 13 tiden.

I morgen begynder stoppe ferien og arbejdet kalder.

Kahrshjem.dk © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use