HOME         ALBUM         VORES BØRN         USA         BRYLLUP         MARIA         SVØMNING         DISNEYLAND         GÆSTEBOG         LINKS

Opdateret 04/5-10

 

SKABELON

DAGBOG

      DAGBOG 09 

      DAGBOG 08

      DAGBOG 07

      DAGBOG 06

 

 

 

 

Dagbog 2007

 

30. Dec. '07

Mors veninde Sarah fra København fødte til morgens en lille dreng på 3556 g og 50 cm. Han skal hedde Gustav.

___________________________________________________________________________________

18. Dec. '07

Så er der ferie, næsten da. Far har aflevet sit projekt og mor har ikke flere skole timer tilbage i år. Far skal til eksamen på torsdag, mens mor skal vente til den 2. jan. Mor havde også sidste dag på Marselis i år, men venter stærkt tilbage i uge 2.

 

17. Dec. '07

Idag kom farmor og farfar og vi holde julehygge med gaver. Lucas havde bestilt risengrød. Vi fik en fælles gave, Wii, som var en stor og dejlig overraskelse. Mor og far fik rigtig spillet da ungerne var pyttet.

___________________________________________________________________________________

5. Dec. '07

Mor var ude at hjælp i Lystrup med at indskrive børn til den nye svømmesesson. Da der ikke kom så mange blev mor sat til at male. Da hun kom hjem sov Lucas, så han fik ikke set julekalender med Pyrus. Vores vaskemaskine er går i tu, så nu må vi vaske i kælderen.

___________________________________________________________________________________

27. Nov. '07

Mor har vild travlt for tiden, med skolen, arbejde og bestyrelses arbejde. I weekenden var hun på 1 af 4 kursuser i svømning. Lucas og Laura savnede hende meget. Hun fik lært en masse om brystsvømning og butterfly. Skolen er snart slut og det betyder eksamer.

Lucas er holdt op med at bruge blev om natten og det går rigtig godt, der er kun sket et uheld på en uge. Nu er det bare sutte som skal væk til jul.

Laura er ikke så gal for tiden og det giver lidt mere ro i hverdagen.

___________________________________________________________________________________

23. Nov. '07

Mor fik endelig sin hjælpe pakke med computer, printer etc. Nu håber hun bare det kan hjælpe hende når hun skal skrive rapporter på skolen. Hun skal undervises i alle programmerne et par gange mere.

___________________________________________________________________________________

14. Nov. '07

Laura har grædt hele natten, så mor blev hjemme med Lucas og Laura idag. Vi var forbi lægen og Lauras øre var lidt røde på tromhinden, så nu har vi bestilt tid hos en ørelæge den 28. Lucas fik også en tid for at sikker at han heller ikke har noget, nu efter at der er blevet koldere siden han havde en tid i aug.

Vi var forbi Fætter BR og købter en lægesæt, så vi bedre kan forbedrede Lucas på hvad der skal ske på hospitalet næste gang, når han skal opereres.

Mor skulle til Lystrup for at hjælpe med at skrive nye medlemmer op til den nye seson. Mor skal arbejde hver onsdag fra kl. 16-18 og holder derfor i Lyseng om torsdagen.

___________________________________________________________________________________

31. Okt '07

Halloween. Mor har pyntet op til halloween. Når far og ungerne kommer hjem skal vi have æbleskiver.

Mor kan ikke komme af med sin hoste, også selvom hun sover til middag næsten hverdag. I denne uge skal hun kun i skole fredag.

 

30. Okt '07

Nu er det en uge siden gibsen er taget af Lucas og højre hånd er stadig noget stiv. De sidste par dage er det da gået fremaf, men meget langsomt. Vi tror at han forbliver venstre håndet, efter 4½ uge i gibs.

___________________________________________________________________________________

23. Okt '07

Idag var dagen hvor Oldemor Doris blev 80 år. Far kørte forbi med nogen blomster inden mor skulle på arbejde. Men det var også dagen, hvor Lucas langt om længe fik gibsen af sin arm. Han var så sej, sagde næsten ikke et ord. Armen er meget slap, så der går nok et par dage inden den er helt brugbar igen. Men han kunne da kravle på alle fire, så helt dårlig er den da heller ikke. Vi fik skinden med hjem, som et minde.

Mor og far var i skole idag for første gang efter ferie og det skal de lige vende sig til igen, da vækuret ringer kl 6 og 6:30.

 

22. Okt '07

Lucas skulle til tandlæge idag sammen med far. Tandlægen sagde at han havde rigtig fine tænder, men at sutten snart skulle gives til julemanden. Så det skal vi til at arbejde på.

Om aftene kom mormor og mofar med Victoria og Caroline. Alle børnene legede godt inden på værelset. Vi fik frikadeller og kartofler som mor have lavet og alle blev spist, men de var også super gode.

___________________________________________________________________________________

18. Okt '07

Mor blev hjemme med Lucas og Laura, nu da det var efterårsferie. Efter middagsluren tog vi hen til oldemor Doris. Det var rigtig hyggelig, selv om at vi glemte Lucas' biler. Men efter en god drømekage, bagt af Doris, tog vi på legepladsen og leget til regnen kom.

Ellers har vi ikke lavet det vild store i efterårsferien. Været i Ikea for at købe et nyt spisebord og nogen nye reoler, så vi kan få ryddet op i det sidste rod. Børneværeset skal laves helt om, så ungerne ikke kan komme op i vindueskamen.

___________________________________________________________________________________

12. Okt '07

Endelig en dag som bare er stille og rolig. Håber hele efterårsferien bliver som i dag. Lucas og Mor var der hjemme og slappet af. Farmor kom efter arbejde for at kigge til Lucas.

 

11. Okt '07

Idag kl. 7:30 skulle vi møde ind på hospitalet for at Lucas kunne blive opereres i arme. Far afleveret Laura og Lucas og Mor tog bussen til sygehuset. Lucas fik en seng på E1-5. Lucas kunne godt mærke at der var noget på gære, så han ville ikke have hospitalstøj på og var lidt forvirret. Han beholdte sit eget tøj på og mor bar ham hent til operesionsstuen. Der skulle vi hilse på en masse folk og Lucas fik en bamsen, isbjørnen Theo. Han sad på mors og blev hold, mens to andre prøvede at bedøve ham via en maske. Efter 15-20 sek. var han bedøvet og blev lagt over på bordet. Så skulle mor og far gå.

Vi ventede længde, næsten 2 timer. Inden vi hørte at Lucas var vågnet. Da vi kom hen til ham, var han helt forvirret og bevæget sig meget voldsomt, men vi fik ham til ro og han sov en halvtime. Far var lige gået en tur for at ringe og pludselig vågnede han og sagde at han ville sidde på mor. Jeg begyndte at synge for ham og jeg måtte ikke stoppe. Efter noget tid, da Lucas havde drukket lidt, måtte vi komme ned på vores værelse.

Det var rigtig hyggeligt på værelset, en pige der hed Mathilde var der også. Vi fik lidt at spise og så så en masse Pippi. Far tog op for at hente Laura, men mor og Lucas vente på lægen, der skulle komme og sende os hjem. Vi var hjemme lidt over kl. 17, så det var en lang dag.

 

10. Okt '07

Lucas og Mor skulle til tjek med armen kl. 11, men der fik vi en overraskelse da knoglerne havde fået en grad på over 30. De sagde at Lucas skulle opereres idag eller i morgen, men vi skulle videre til et andet hospital for at høre hvornår Lucas kunne kom til. Vi skulle vente næsten 3 timer på beskeden, at Lucas skulle vente til imorgen. Han havde ikke spist siden i morgens, men tog det pænt. Hopitalsklovnen kom og lavede en ballon til far, et sværd med en sød ballon på spidsen. Lucas ville ikke have noget.

___________________________________________________________________________________

30. Sep '07

Igår var mor og far til koncert. Det var en rigtig god koncert og bagefter tog vi på cafeen Komma i Vestergade, hvor vi mødes med Claus og Heidi. Lucas og Laura blev passet af Finn og Lisser, det gik okay. Laura græd en del, mens Lucas bare var rigtig sød og still.

Da mor skulle på arbejde hele dagen fra 12:30-18:15, tog far ud for at hente ungerne. Han blev der hele dagen og spiste til aften. Han fik til en taxa hjem, så vi var hjemme på samme tidspunkt.

 

27. Sep '07

Vi havde besøg af lille gruppen fra Lucas' børnehave, 14 unger og 3 voksne. Det var rigtig hyggeligt. Vi fik spagetti og kødsovs. Bagefter var vi på skattejagt og skatten var popcorn og is. Da børnehave skulle gå igen, ville Lucas med, så det fik han lov til. Men det skulle vi aldrig have gjort, kl 15, ringede BH og sagde at Lucas var faldet ned fra gaderoben og hans hånd så meget sjov ud. Far tog med Lucas på skadestuen, mens Laura tog med mor på arbejde. Lucas havde brækket armen og skulle nu have armen i gibs. Det var begge hans knogler i under armen der var brækket og havde en grad på 25 grader.

 

25 Sep '07

Lucas har siden i torsdags ikke ville have ble på om dagen og de er gået rigtig godt. Der har max været 3 uheld, mens der de fleste dage slet ikke har været nogen uheld. Han har fået et lego tog, da han har været så dygtig.

Laura er vores vilde mis, igen i dag har han fået en flænge over det andet øje.

Far har travlt med skolen, mens mor har fri hele ugen. Hun er lidt syg og har mange smerter så hun ligge meste i sengen.

___________________________________________________________________________________

23. Sep. '07

Vi blev hentede af farfar imorgs og skulle til brunch i Ugelbøl. Farbror Jens kom også. Vi fik god mad og tog bagefter en tur på legepladsen, inden vi blev kørt hjem igen da mor skulle på arbejde. Laura nåede lige at få en morar mens vi andre fik kage til kaffen. Far vil gerne have et billede af de to små, men Laura ser jo altid forfærdig ud, så det bliver svært.

 

22. Sep '07

Vi skulle til kusine Amalies 2års fødselsdag i Nimtofte, vi tog toget der ude. Inden vi kom frem var begge faldet i søvn. Laura fik vi lidt liv igen, mens Lucas først vågnet 5 min. inden vi skulle afsted igen. Oldemor, Oldefar, Mormor, Morfar, Victoria, Caroline, Liv og Lasse var der, plus et par af Majken veninder. Vi skulle vente 30 min. i Ryom og fik tiden til at gå med at besøge Aldi og spise is på trinbrættet, inden toget kom. Vi tog forbi Claus og Heidi for at få de glemte biler, vi ikke kunne finde sidst var der. Det skulle vi aldrig have gjort for Laura faldt ned af trappen og fik en stor bule.

___________________________________________________________________________________

16. sep. 07

Maria og ungerne tog bussen hjem omkring midagstid, tog forbi Mc D og købte de sidste figurer af Sheak. Da Lucas var allerede faldet i søvn i bussen, var det kun Mor og Laura der fik burger. Da vi kom hjem blev Lucas lagt i seng og Mor og Laura tog også en morfar inden Mor skulle på arbejde. Far kom hjem til et sovende hus.

Efter mor havde været på arbejde, tog hun mad med hjem.

Claus og Tanja har fået en lejlighed i Vejle, så det bliver dejligt at de kommer til fastlandet igen.

 

15. sep. 07

Far skulle til fest i ebeltoft, så Mor og ungerne tog ud til mormor og morfar for at se børne MGP. Victoria havde fødselsdag igår så vi havde en fødselsdag fra "bild a bear" med til hende.

 

14. sep. 07

Hele ugen har været lidt kaos. Mor skulle til møde tirsdag på skolen og arbejde onsdag og torsdag. Lucas var med torsdag, da han savner sin mor meget når hun er på arbejde.

Vi tog forbi Claus og Heidi for at se deres nye lejlighed. Det er okay, men noget gammelt noget.

___________________________________________________________________________________

8. sep. 07

Man kan godt mærke at skolen er startet, det er ikke meget tid til hjemmesiden. Maria har valgt at gå 2. sem om, så er der lidt mere luft til arbejde, hjemmeside og ikke mindst ungerne. Den nye klasse virker som en god klasse og lille forhold til det man er vand til. Jakob er selv tilbage i sin gammel klasse og det nyder han. Lucas og Laura er begyndt at slås meget og er vildt jaloux, håber det bliver bedre med tiden.

Der er Århus festuge og i tirsdags var vi inde og se snøfsen. Igår hoppede vi på hoppeborge og kørte med tog.

Vores gode vennepar i stuen er flytte idag, der er lidt hård for Lucas at Mads ikke bor der mere. Så vi må besøge dem ofte i starten.

___________________________________________________________________________________

24. aug. 07

Denne uge har bare været en afslappet uge. Ungerne har være i VS og BH, Jakob har spillet golf med Claus både idag og i onsdags ellers har han bare ligget på sofaen. Maria har lavet vild meget bestyrelsesarbejde, det skal jo

gøres inden skolen starter på mandag. Hun har også hjulpet Lyseng svømmebad med nogen vagter onsdag og torsdag.

Senere idag tager vi i Tivoli og bliver der til der kommer fed fredag.

___________________________________________________________________________________

18. aug. 07

Da Mor skulle på kursus med fest hele dagen, tog Far, Laura og Lucas med farmor og farfar i dyreparken ved Ebeltoft. Det havde en rigtig god tur og Lucas og Laura fik en dejlig t-shirt og kjole.

 

17. aug. 07

Vi tog til Hedensted for at besøge Carina, Henrik, Kasper og Ida. Deres hus er rigtig flot invendig, med 3,5 meter til loftet og rigtig godt lysinfald. Udvendig er en smagssag.

 

16. aug. 07

Lucas skulle til ørelæge for at se om han har væske i ørene. Han er helt normal og skulle høre fint. Hun kunne ikke udlukke at han ikke har haft væske i ørene og derfor først er begyndt at tale så sent.

 

Vi har fået vores største chok. Laura havde et underspole i munden og pludselig sad den fast i halsen og hun kunne næsten ikke få vejret. Men inden vi kom igennem til 112 fik mor den ud ved at have Laura over skulderen med hovedet ned af og mange klap i numsen. Da spolen havde skåret hende blodte hun lig, men efter lidt at drikke og kiks fik hun lov til at sove i mor og fars seng hele natten.

___________________________________________________________________________________

4. aug. '07

Vi tog ud til farmor og farfar og fik god mad. Vi tog ned på legepladsen og mødte tvillingerne Lukas og Mikkel og deres storebror Victor.

 

2. aug. '07

Vi har haft en rigtig sofa dag idag. Vi stod sent op og har set Toys Story 4-5 gange. Lucas har ikke haft ble eller tøj på idag, og skyndte sig på toilettet hver gang han skulle tisse, så han er blevet en stor dreng. Han kan ikke helt nå at komme på toilettet, hvis han er ude og har tøj på. Lars bliver 30, så vi sender et stort tillykke.

 

1. aug. '07

Mor retter og skriver til på hjemmesiden. Især under svømning, så hendes nye hold starte om 1½ uge. Lucas og Lauras sider skal der også flere nye billeder på.

Vi grillet sammen med Heidi og ungerne.

 

31. juli '07

Så kom vi endelig ud til mormor og morfar. Det var vild hyggelig og Caroline fik sin fødselsdagsgave. Vi kom lidt over middag og blev der til langt ud på aftene. Vi tog toget hjem og begge unger faldt i søvn.

___________________________________________________________________________________

27. juli '07

 De sidste 2 uger har mor arbejde to timer fra 10-12 hverdag i Ingerslev stømmestadion. Men i næste uge har hun fri og det skal nydes. Vejret er ikke det bedste fortiden, det regner, så vi har ikke lavet det vilde. I morgen skal mor og far til bryllup, så Lucas og Laura skal passes af Heidi og Claus.

___________________________________________________________________________________

21. juli '07

 Vi tog alle til grøn koncert, hvor vi mødte Anja og Michael. Mor mødte McLean i orange bar, det var rart at se hende igen. Det var en rigtig hyggeligt, men tilsidst var musikken så høj at vi tog hjem, der mødte vi igen Anja og Michael og tog bussen hjem sammen.

 

19. juli '07

 Hele fars familie var med i Djurs sommerland. Det var vild hyggelig. Vi glæder os til Marie, Matt og Kristoffer kommer hjem til DK for at bo, så vi kan se mere til dem.

 

17. juli '07

 Vi var så heldige at skulle passe Kristoffer, mens hans forældre var ude at spise. Lucas og Laura var vild glade for at lege med deres fætter. Mor fik taget nogen gode billeder af Lucas, Laura og Kristoffer, et af dem er kommet på siden. På torsdag skal vi alle i Djurs Sommerland så vi får rigtig set noget til Kristoffer denne gang.

 

16. juli '07

 Mor var på arbejde idag fra kl. 10-12 og skal det hele ugen. Hun skal passe 20 børn fra 6-13 år sammen med en der hedder Rasmus.

___________________________________________________________________________________

15. juli '07

 Mor fik lov til at sove mens far og ungerne var ned ved Claus og Heidi. Senere tog vi ud til Finn og Lisser for at aflevere bilen og holde Mads' 4 års fødselsdag. Som altid, fik vi meget og god mad. Sanne kørte os hjem.

 

14. juli '07

 Idag var vi til Marie og Matts bryllup. De blev gift i det gamle rådhus i Ebeltoft og festen blev hold i Ugelbøl forsamlingshus. Det var en rigtig god dag. Vi blev mættet og festede igennem. Vi sov ved farmor og farfar og tog hjem tidlig næste dag.

 

12. juli '07

 I mandags var vi i Ikea for at købe en ny seng. Tirsdag kom den så og den er bare stor, hele 40 cm mere end den gamle. Efter et par dage i den nye seng, er man begyndt at savne den gamle, da den var mere blød. Så der går nok lige et par uger inden man sover godt igen.

___________________________________________________________________________________

7. juli '07

 Mor gjorde rent, mens far tog ungerne med ned til skibene. Kl 12 kom Martin forbi, men ungerne sov, så han nået kun lige at se Laura, der vågne inden han skulle til Bryllup.

 

6. juli '07

 Vi var nede og se på skibe på havnen, Tall Ship Race. På søndag skal vi på tangkrogen og se alle skibene sejle sammen med farmor og farfar.

 

5. juli '07

 Selv om der er sommerferie, har mor travlt. Derfor bliver hjemmeside ikke opdateret så meget. Men fra idag og næste uge vil der ske en masse på siden. Nye billeder og nyt tekst er nogen af de mange ting der vil ske.

 Mens mor er på Aqua Camp fra 9-15 i Gellupbadet og Lucas og Laura er i BH/VS, ligger far derhjemme og feder den for vildt, mens regne står ned.

 Lucas var til fødselsdag hos sin bedste ven Nikolaj fra BH. Der fik de spegetti og kødsovs og slik, så Lucas havde en god dag. Han kan endda sige Nikolaj nu.

 Laura græder meget fortiden, men er også ved at få hjørnetænder og haft lidt tynd mave.

___________________________________________________________________________________

23. juni '07

 Vi kom ikke til stortbål, da det ville blive forsent. Vi hyggede os i stedet med Claus, Mai og Mads.

 

22. juni '07

Nu er der ikke blevet skrevet længe, men eksamerne har været over os og tiden har ikke været til så meget andet, men idag starter 8 uges somerferie. Så fik mor også sommerferie. Nu skal der bare nydes med familien, men også lidt skolearbejde og små jobs. Nu må vi se om der bliver tid til at mor får taget kørekort eller om hun skal vente til efteråret.

Vores nye venner Jeremiah og Dana er lige flytte fra vores blok til Harald Jensens plads, men når det ikke er længer væk kommer vi nok til at se dem meget over sommeren.

Carina og Henrik fik en lille pige i fredags. Denne gang kun en uge før tid. Vi skal ud og se hende på mandag. Vi glæder os til at høre hvad hun skal hedde.

 Farmor og Farfar kommer og henter Lucas idag. Han skal overnatte hos dem. Han glæder sig helt vild. Han siger, at han skal besøge farmor, farfar og hans bil. Os andre skal i Tivoli og høre Grand Aveny, hvis vejret holder tørt, med Jeremiah og Dana.

 Imorgen skal vi til Sankt Hans, ved ikke hvor endnu, men det bliver nok i Botanisk have.

___________________________________________________________________________________

30. maj '07

 Mor og far var til møde i Børnehaven om Lucas i de 3 mdr. han nu har gået der. Alt var kun positivt, så mor og far var stolte og havde det rigtig dejligt eter mødet. Vi fik afvide at Lucas var faldet godt til og at han både leget med de vilde drenge på hans egen alder og med de store piger. Selvom at han ikke har et stor ordforråd, har han ingen problemer med at snakke og lege med andre.

 Mor og far tog ned på havnes perle og spiste middagsmad inden mor skulle på arbejde i Lyseng.

 Igår gad mor og far ikke op, da Laura stod op. Så der var en stor overraskelse da de stod op, oprydning.

___________________________________________________________________________________

20. maj '07

 Vi holde Lucas' fødselsdag for far's familie. Farmor, Farfar, Marie, Matt og Kristoffer kom til Brunch, Lucas fik nogen rigtig gode gaver især den fra Farmor og Farfar, lastbilen fra filmen Biler. Rikke og Jens kom senere. Vi tog alle i Tivoli og det var rigtig hyggelig at være sammen hele familien.

 Efter det der skete fredag morgen havde farfar også røgalamer med og de blev sat op med det samme.

 Lucas har rigtig lært at sige FARMOAR, og elsker at sige det, så farfar og biler bliver ikke sagt så meget som Farmoar. Han er den sidst mdr. ellers rigtig begyndt at sige meget og blevet en rigtig papegøje. Han kan nu sige 3-4 sætningsord.

Laura har fået øjnbetændelse, så far måtte en tur på apotektet og begge børn fik en tur.

 

19. maj '07

 Finn og Lisser kom og spiste til aften, vi grillet. Børnene fik begge fødselsdag gaver, da vi ikke har haft tid til at holde noget før.

 Lucas og Laura sover ikke så godt for tiden, så det er hård at være mor når man skal op på arbejde kl. 8 en lørdag morgen. Laura er ved at få hjørnetænder og er forkølet.

 

18. maj '07

 Laura var ved at brande huset ned fredag morgen kl 5:30. Børnene var vågnet tidlig og Lucas var sulten, så lavet noget morgen mad til Lucas og gik i seng igen. Imens havde Laura tænd for komfuret. Lucas spiste alene i stuen og vi andre sov, begyndte det at brande i en pose mel. Men far lugte pludselig røren og fik Lucas ind i soveværelset mens der blev luftet ud. Emhetten var smelte.

 Det har været nogen hårde uger for mor og far. Far har valgt kun at gennemføre 2 af hans fag og så gå resten af sem. om. Mor gaber også over for meget, er både vicevært, formand, arbejder og skal have overskud til familie og skole. Så hun tog nogle fridage fra skolen i denne uge for at få styr på det hele. Næste uge er en travlt uge og skal bare overståes, men så skulle der være mere tid igen og så er der jo snart sommerferie.

___________________________________________________________________________________

1. maj '07

 Lucas og mor ligger i stuen og bruger det meste af dagen på at se tv og film og sove. De har begge Roskilde syge og har haft det siden lørdag. Idag er det på nedtrapning, men hård for maven, da den ikke har fået meget mad på det sidste.

 Lucas spurgte efter farmor og farfar hele dagen igår, så vi ringede til dem og inviteret dem til aftensmad idag. Det er kun farmor der kommer da farfar er på Sjælland. Jeg tror vi skal grill igen idag, nu da vejret er så godt.

 Farfar kom alligevel, han kom tidlig fra sjælland og det var dejligt for ungerne.

___________________________________________________________________________________

24 april '07

 Igår ringede vuggestuen, da Laura havde feber, men da vi kom hjem havde hun det godt igen. Idag kom hun så afsted igen, da temperaturen kun sagde 37 C. Men kl 11 ringede vuggestuen igen, Laura havde feber igen. Nu er far og Laura hjemme. Laura vil ikke have sut, så vi tror hun er ved at få flere tænder.

 Et par dage efter kom der 1-2 tænder.

___________________________________________________________________________________

22. april '07

 Friheden åbnet igår lørdag for først gang i år. Da vi har sæson kort, glæder vi os rigtig meget til at besøge parken så ofte vi kan. Vi tog af sted i dag og Mek Pek og Alberte kom og underholde. Vi mødte Maria og Daniel og deres forældre, som vi svømmede med i Lystrup og mors fotograf Thomas og hans familie, han er lige blevet far for en lille mdr. siden til en lille dreng.

 

20. april '07

 Mors klasse har lavet træspær i denne uge, på mandag og tirsdag skal vi se hvad de forskellig kan klare i tryk.

 Laura er blevet bidt i kinden og er også faldet over en stol, så hun er gul og blå, så vi må lige vendte til hun ser lidt pænere nu inden vi får taget et billede af os alle.

_________________________________________________________________ __________________

14. april '07

 Mor og far var til bedstefar Finn og Lisser 110 år fødselsdag, mens børnene blev passet af farmor og farfar. Det var en rigtig god fest og vi sad ved hovedbordet med Sanne og Michael, Lissers datter. Vi mødte Charlotte som mor har arbejde med og far kender fra gamle dage i Lystrup. Vi fik rigtig god búffet og hotdogs til natmad og musik var også rigtig god, selvom at vi ikke lige er til suppe, steg og is musik.

_______________________________________________________________________

7. april '07

 Det gik rigtig godt hos Anja og Michael. Lucas sov da vi kom, så vi lod ham ligge i klapvognen i opgangen. Vi hørte ham ikke, så pludselig stod hele opgangens beboer i døren og Lucas græd. Men han blev god igen og fik noget at spise og så en masse tegnefilm. Vi tog ikke hjem før midnat og far var ikke helt appelsinfri, så det var godt vi var på gå ben. Lorensen foto havde ikke åben, så vi tog i Bilka i sted for.

 

6. april '07

 Nu fik mor vidst skrevet for hurtigt at Laura var stoppet med bryst, for hun er begynd at savne det igen og har bestemt ikke glemt hvad brystet er til, men mor står fast og håber det snart går over. Idag fik vi lige taget et hurtigt familie billede på 10 sek. da vi lige ville lægge et nyt billede ind på Marie hjemmeside i gæstebog. I morgen håber vi så at lorentsen har åben så vi kan få taet nogen rigtig gode nogen, især nu når Laura ingen blå mærker har i hovedet. I aften skal vi hen til Anja og Michael og spiser, vi er spænd på hvordan det går, da de ikke lige har et hjem der passer til børn.

 

5. april '07

 Mor har sovet 2 nætter i sin egen seng og Laura er ikke mere interesset i mors bryster. Så der er gået nemt med at stoppe amningen, to nætte hos Lucas var nok.Idag kommer farmor og farfar.

 

4. april '07

 Vi var forbi morsveninde Anne idag for at se lille Marie. Hun var rigtig sød, men sov det meste af tiden. Vi var også i Shop it, men der var ikke nogen cykler vi kunne bruge.

 

2. april '07

 Vi var på Børnes Jord, og Martin Meik kom lige forbi.

___________________________________________________________________________________

27. marts '07

 Laura bliver 1 år idag. Da far var syg og skulle til læge og mor skulle til eksamen, blev Lucas og Laura afleveret i BH og VS. Mor bestod sin eksamen og far fik pencilin. Mor hentede Lucas og Laura og cyklede ned i byen og besøgte legetøjs butikker og til sidst delte vi en is fra Paradis. Far bestilte mad tidligt, men alle var også sultene og trætte.

 Mors veninde Mette fra Folkeskolen fik en pige idag, hun skal hedde Amailie.

 

25. marts '07

 Vi holde Lauras fødselsdag på mors side idag. Liv, Lasse, Oldemor, Oldefar, Mormor, Morfar, Victoria, Caroline, Majken og Amalie var der. Det var vild hyggelig. Vi fik kagekone og hjemmebagt boller.

 Da gæsterne var gået, tog vi ned for at lege mens far sov. Han havde været til boksning og fodboldkamp på skolen.  Vi leget med Maj og Mads og inden vi havde set os om var klokken mange og så kørte vi bare efter Mc D mad.

 

16. marts '07

 Far sov længde mens Laura tog en formiddagstur og mor og Lucas cykeltur med Mai og Mads. Farmor og farfar kom ved middags tid og blev til kaffe. Lucas tog med dem hjem. Her til aften har de begge fået øjnebetændelse og Lucas har feber. Men en stille aften da begge sover kl. 19:15

 

15. marts '07

 Alle stod op tidlig og tog med mor på arbejde, så alle kunne svømme sammen i Lyseng. Da mor skulle på andet arbejde senere, hyggede Lucas og Laura, sig om eftermiddagen med far.

 

14. marts '07

 Mor blev færdig med sit projek igår, så hun havde fri idag. Hun fik aflevere børnene, mens far var ved tandlægen. Han skal lige forbi tandlægen igen på mandag og få lavet 2 hulder. Både mor og far hentede børnene og tog så ned i byen da det var godt vejr. Da vi kom hjem, kunne vi se at Lucas ikke havde fået en tør numse hele dag, så vi skal lige havde en snak med børnehaven på mandag.

___________________________________________________________________________________

7. mar. '07

 Lucas og Laura græd hele natten, så mor sov med Lucas og far med Laura. Nu kan det virkelig mærkes at de er begyndt i VS og BH, de har det godt om dagen, men det er hård med alle de mennesker og nye indtryk.

 

6. mar. '07

 Vi havde besøg af Carina, Henrik & Kasper og Tanja, Claus & Marcus om aften. Alle ungerne havde det rigtig hyggelig og var gode til at lege sammen. Carina og Henrik flytter snart til Hedensted, da deres hus snart er færdig. De når at flytte inden Carina skal føde sidst i juni, de venter ellers en pige, så det er de rigtig glade for.

___________________________________________________________________________________

4. mar. '07

 Mors veninde Anne fik en pige idag kl. 19:20, 51 cm og 3230 g. De har det alle godt men er meget trætte.

 Farfar bliver 58 år idag, så far, Lucas og Laura tog der ud til fødselsdag. Rikke, Birte, oldemor Doris, Nina og Frank kom også. Mor skulle på arbejde, så hun havde en dejlig dag, der hjemme uden børn.

 

3. mar. '07

 Stella og Philip kom og skal overnatte. Vi tog ned til Paradis is og fik gratis is. Vi havde en hyggelig aften.

 

26. feb ´07

 Bedstefar Finn har fødselsdag idag og bliver 50 år.

 Laura er begyndt at knipse med tungen, samt lege indianer men hånden op foran munden mens hun siger uuuuh.

___________________________________________________________________________________

25. feb '07

 Vi skulle være ude ved Finn og Lisser, men efter at Laura har kastede op hele natten blev vi hjemme. Nu var ellers okay resten af dagen, spiste bare ikke så meget og sov den del.

 

24. feb '07

 Mor og far har ikke været i skole idag, da skole har været lukket, mor kom heller ikke i skole igår da hendes lærer aflyste pga. sne. Vi har hygget os med kælke turer og bygning af snemand de sidst par dage.

 Mor kunne næsten ikke komme hjem i onsdags efter svømning. Hun blaffet hjem til Harald Jensen Plads og gik så det sidst stykke hjem.

 Mor skulle på arbejde på Marselisborg babysvømning, så far, Lucas og Laura var også med at de kunne se mors nye arbejds plads.

___________________________________________________________________________________

18. feb '07

 Mors veninde Anja bliver 24 år. Så vi sender hende et stor tillykke.

 Laura og Lucas var inviteret til Mai's 7 års fødselsdag. Laura var en elefant, mens Lucas var Peter Plys. Det var rigtig hyggelig og mens Laura sov, lavet Lucas hjemmelavet burger, slog katten af tønden og fik fastelavns boller. Vi havde en hyggelig dag. Vi spiste aftensmad hos Heidi og Claus (Mai's forældre) og så forbrydelsen.

 Laura er begyndt at sige Tintin Vov vov. Lidt sjov ord, men det er nok fordi storbror siger det hele tiden. Det er hans ord for Netto. Hun siger ellers også hele tiden Ja, hvis man spørger hende om noget.

 

17. feb '07

 Laura kravlet selv ned fra sofaen idag 2 gang og en gang fra mor og fars seng. Begge gange med fødderne først.

 Mor var på job ved Møllestien for første gang. Det var meget hyggelig men meget anderledes end de andre steder. Igår var det på Marselis, der havde hun Anne med fra Lystrup, hun var der i sted for Jesper. Det gik rigtig godt og hun glæder sig til at få sine egne hold.

 

14. feb' 07

 Mor blev hjemme fra skole dag Cirkeline ikke kunne komme. Vi fik besøg af Anne, mors veninde, som venter sit første barn, hun har kun 3 uger, så det bliver spændende hvad hun får.

 Mormor, morfar og Caroline kom til aften og vi fik hjemmelavet pizza. Vi tog i Bilka og fik købt cacao og bleer.

 

13. feb '07

 Det er længe siden der er blevet skrevet i dagbogen. Vi har alle så travlt, især efter mor og far er begyndt i skole. Det er godt at Cirkeline passer børnene tirsdag-torsdag.

 Laura er begyndt at gå og har gjordt det siden tirsdag 30. jan. Hun er nu oppe at gå 6-8 skridt.

 Lucas er den store computer haj. Han ved hvordan man spiller online på oline og hvordan man starter en dvd.

 

11. feb '07

 Vi tog i legelandet i Brabrand. Det var rigtig sjovt og hyggelig og så havde vi to trætte børn på hjem turen.

 

10. feb ´07

 Vi var ude ved farmor og farfar, fik godt mad og så melodi grand prix.

___________________________________________________________________________________

3. feb '07

 Anja og Michael kom hjem til os og vi fik god mad og så melodi grand prix.

___________________________________________________________________________________

24. jan '07

 Så burde vi har ferie, men efter at Far er blevet formand i bestyrelsen og Mor har fået 3 nye job, er det ikke blevet til meget ferie endnu. Så nu skal de sidste dage, ingen det går løs på mandag, bruges på at slappe af. Mor skal nu arbejde hver onsdag eftermiddag og lørdag formiddag i Lyseng svømmebad. Andre faste tider er ikke på plads endnu, men det bliver mest i weekenden der kommer vagter.

 På mandag starter en uge i helvet, da Jakob først har fri kl. 17, så hvis der er nogen der gider og har tid til at kigge forbi om eftermiddagen er de meget velkommen.

 Cirkeline er vores nye familie medlem på stammen og håber at hun kommer til at holde af os. Næste uge hvor hun starter bliver lige på og hård, næsten 30 timer får børnen hende at se, så de skal nok få lært hinanden.

 Moster Majken har fødselsdag idsg og hun bliver 22 år- Vi sender hende et stort tillykke, selvom at det minder Mor om at hun også bliver ældre.

 Idag var Mor's første dag i Lyseng, hvor hun skulle se alle hendes hold. 1½ time før hun skulle være der, ringede kasseren fra Lyseng og sagde at hun skulle klare holdet helt selv, men fik en hjælpetræner ved hånden. Lucas tog med Mor og det var et stor hit for pigerne på holderne og forældren. I frileg viste Lucas at man selvom at man kun er 2 år godt kan lave det samme som dem på 5-7 år.

 I formiddags var vi, minus far, i Tilst hos Johannes og Laurits, som går i legestuen om torsdag. Det var rigtig hyggeligt og alle fik leget og snakket.

___________________________________________________________________________________

9. Jan '07

 Vi havde besøg af mødregruppen idag og alle babyerne er over det hele, nu hvor alle kan kravle. Lucas nød det for de meste, det er bare svært at holde styr på 4 babyer på engang.

 Mor har fået nyt job fra 1. feb i Lyseng svømmehal. Det betyder at vi stadig kan gå til svømning når Lystrup er lukket tl februar. Hun håber også på at få et par hold i de svømmehaller der er inde i byen.

 Vi har fået plads til både Lucas og Laura samme sted så det er bare dejligt. Men det er først fra 1. marts og skolen begynder allerede 29. januar så februar bliver en travl mdr. Vi er ved at lede efter en ung pige, men det er svært at få.

 Ellers er alt ved de gamle. Jakob er oppe på skolen. Men det er slut fra på fredag. Så har vi 2 ugers ferie som vi alle glæder os til. Vi håber på at komme til kbh et par dage, men n må vi se og det hele kan passe ind.

Kahrshjem.dk © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use