WWW.KAHRSHJEM.DK

 

 

 

 

 

   Opdateret 28/9-09

 

   Undersider:

   Rosenvang

   Kolind Centralskole

      BILLEDER

   Langelands Efterskole

   Århus Akademi

   Ingeniør Højskolen

  

 

   Vores mail:

    Maria

    Jakob

 

Maj '08

November '07

April '07

Oktober '06

HOME         BILLEDER         VORES BØRN         USA         BRYLLUP         MARIA         SVØMNING         DISNEYLAND         GÆSTEBOG         LINKS

Kolind Central Skole 9. Kl. 97/98

Tak for sidst, på Mais gård, lørdag den 11. aug. '07. Det var rigtig hyggelig og dejlig at så mange kunne deltage. Der var 22, Anders C, Anders P, Anne Marie, Anne, Bjørn, Heidi H, Heidi J, Jakob, Kent, Kristian, Mai, Maria, Mette B, Michael, Morten J, Morten K, Pernille, Sara, Stefan, Tina, Tinna og Trine.

Der er rigtig mange billeder fra festen og har også fået billeder af Mette B og Tina.

 

Jeg har lavet denne side, så man kan læse hvad hinanden går og laver.

Håber I vil skrive en mail til mig, hvor I kort skriver hvad I går og laver (læser, arbejder) om i har en kæreste/mand og hvad I har lavet indtil nu og evt. lidt om jeres familie. Denne adresse hedder. 

www.kahrshjem.dk/kc.html

Knus Maria Ovesen (Jørgensen)

Skriv til mig: Maria

 

Anders Harder Møgeltoft Christensen (9B)

bor i Ryomgård med konen Janni og deres datter Laura fra feb '09.

 

Charlotte Schultz Vest (10B)

bor i Tilst med kæresten Tor. Hun læser til lærer på Silkeborg lærerseminarium og har et fritidsjob som vikar på skoler i Århus og Silkeborg. Sammen har de datteren Silja på ½ år.

Hun tog 10 på KC og gik 3 år på gym. (sproglig) i Grenå med Tinna.

Familien: Mor Pia og lillesøter Anne-Mette.

 

Elena Cappello (10B)

bor i Grenå. Kæreste med Kasper. Arbejder i butikken Villa. Har hunden Nala.

Familien: Mor Lene, Far, Storsøster Elisabeth og lillesøster Natasja og Lillebror Lucas.

 

Grethe Christensen(10B)

bor i Randers med kæresten Thomas, men flytter til Silkeborg til sommer da kæresten har fået fastjob i en bank. Hun læser til sygeplejersk.

Hun tog 10. på KC, 1 år på efterskole og gik 3 år i gym. i Randers. 1 år i Afrika som frivilig handcap hjælper og læser nu til sygeplejersk. Har boede med Stine.

Familien: Mor, far, Sussanne og lillebror.

 

Dinna Elisa Degn Adamsen (10B)

bor i Århus med sin kæreste og arbejder som bygningsingeniør i Skanderborg.

Hun tog 10. på KC.

 

Line Hvolbøl Jensen (9A)

bor i en lejlighed i Anholdtsgade i Århus C, med to piger og arbejder som fuldtids tjerner på restaurant Ankara, på Skt. Knudstorv overfor Biocity. Hun er kærester med Martin.

Hun tog 9. på KC. 1 år på efterskole og næste 3 år på gym.

Familie: Mor og far er flyttet til Trige, lidt nord for Århus, men er stadig lægehuset i Kolind.

 

Louise Bay Jensen (10A)

bor i Mørke med sin kæreste og deres datter franciska fra marts '09.

 

Mai Moth Gleerup (Hansen) (10A)

bor på en stor gård i Ørum ved Grenå, på 8,5 Ha og 600 m2 stal med manden Christian. De blev gift i juli '06. Sammen har de 2 hunde og 6 heste, hvoraf 2 af dem har hun selv importeret fra island. Hun prøver på at få Stald Ørbæk op at stå i løbet af de næste par år (www.staldoerbaek.dk). Sammen har de datteren Johanne fra juli '09.

Hun gik i 10. på KC og tog så HHX på Grenå handelsskole i 3 år, videre 2 år i lære hos Matas og blev udd. Materialist. Derefter tog hun 3 mdr til Island for at arbejde på et hotel og med heste. Da hun kom til DK igen tog hun et job i BR inden hun mødte sin mand og flyttet til Randers i marts '05. Der fik hun job som salgsassistent i land og fritid på havne og er der stadig nu som butiksleder.

Familien: Mor og stedfar Gunnar har lige købt gård 3 km fra Ørum og er nu ved at istandsætte.

 

Maria Lene Ovesen (Jørgensen) (9B)

bor i en andelslejlighed i Århus C med sin mand Jakob '75. De har været gift i 4 år (juni '05). Sammen har de Lucas på 5 (maj '04) og Laura på 2 (marts '06). Hun læser til bygningsingeniør på 5. sem og har et fritidsjob som svømmeinstruktør for babyer og børn, 3 forskellige steder i og ved Århus.

Hun tog 9. på KC, 1 år på efterskole på langeland i 10. og 2 år på Risskov gym. (matematisk linie). Det var ikke lige sagen, så hun tog 9 mdr. til Washington DC, USA som Au pair for 3½ årige Blake. Da hun kom hjem, mødte hun Jakob og tog 10 mdr. i militæret i Slagelse. Så tog hun 1½ år HF på Århus Akademi, sammen med Sara og blev student, i mellem tiden kom Lucas til verden. Så blev hun gift. ½ års kusus i matematik A og fysik B på  Ingeniørhøjskolen, inden hun begyndet på 1. sem på bygningslinien, hvor Laura kom til verden midt i sem. Et velfortjent ½ års barsels. 2-4. sem. på skolen og har lige overstået 5 på Vestas byggeplads for MT Højgaard.

Familien: Mor Sonja og far Carsten har solgt hus i Kolind, for at flytte til nordjylland. De har fået to piger sammen, Victoria sep '98 som går i 4. på KC og Caroline maj '01 der går i 2. Liv '88 bor i Randers med kæresten Lasse og er ved at uddanne sig til pædagog og har datteren Freja fra september 08 og Majken '85 er gået fra Amalies far og bor nu med Peter, sin datteren Amalie '05 og deres fælles barn Joey '08 i Nimtofte. Hun er pt. på barsel.

 

Mette Damgaard Berg (9B)

bor på Helgenæs med kæresten Thomas og arbejder som pædagog på Sølund i Skanderborg.

Hun tog 9. på KC, 3 år på gym. i Grenå. Arbejde i Møllers K. jan.-april 2002 var hun frivillig for epilesiramte børn og unge i England. Foråret 2004 bliv hun single efter mange år i fast forhold og flyttet til Århus. Begyndte at læse til pædagog på jysk seminarium og blive færdig i feb. 2007. Har nu været kærester med Thomas i 2 år.

Familien: Mor, far og lille bror Mads.

 

Pernille Damgaard Nielsen (10A)

bor i Randers i sin lejlighed med kæresten Kim, hunden Mickey og deres dreng Sebastian. Hun er udd. som afsætningsassistent med speciale i stå (meget bedre end det lyder). Hun  som hedder Kim.

Hun tog 10. på KC og gik 3 år på Handelskolen i Grenå, så i lærer og blev færdig i 2003. I 2004 købte hun hus i Randers med ex kæresten Dian gennem 7 år, men solgte det igen i 2006.

Familien: Mor, Stedfar og 2 små søsterer.

 

Sara Brøndum de Reybekill (9B) 

bor i en lejlighed med en veninde i Århus og håber at starte på uddannelsen som Service økonom til sommer. Er kærester med Morten.

 

Trine Susan Pedersen (10B)

bor ved Storcenter Nord i en lejlighed med manden Andreas. De blev gift aug '09 og venter deres først barn til feb. Hun er uddannet socialrådgiver og arbejder i Horsens.

Hun tog 10. på KC og 2 år på HF i Randers.

Familien: Mor, lille bror og lille søster Cecilie.

 

Tinna Hadsund Pedersen (10B)

har købt lejlighed på Amager og er uddannet Cand.Merc. økonomi og finansiering med kandidat på Handelshøjskolen. Kæreste med Kristian

Hun tog 10 på KC, 3 år på gym. (sproglig) i Grenå med Charlotte. Tog 8 mdr. til Spanien hvor hun arbejde. Derefter på HA-Int på Handelshøjskolen i Århus med 6 mdr. udveksling i Mexico. Pga. karriere muligheder flyttet hun til KBH for at studere videre.

Familien: Mor og far bor stadig i samme hus i Kolind. Storesøster. 

 

Mangler hvad resten går og laver:

Allan Klemmesen (10B)

Anders Pedersen (9A)

Anne Marie Rygaard (9A)

Anne Fløe Jensen (10)

Anne-Sofie Zilmer (10)

Bjørn Smedegaard Laursen (10A)

kæreste med Kathrine

Claus Høstrup Sørensen (10B)

Christina Sehested Kjærgaard (9A)

bor i Århus

Dorte Mumm Johansen (9A)

Gitte Dorthea Madsen (9B)

kærester med Søren og venter deres første barn

Gitte Lysegaard (10A)

Bor i Kbh.

Heidi Boelsmand Hansen (9A)

Heidi Jensen (10A)

Henrik Holmegaard Astrup (9A)

Henrik Vedel Erdmann Bendtsen (10B)

Jakob Steffensen (10A)

Jens Ole Christensen (10B)

Kennet Steffensen (9A)

Kent Møller Gregersen (10A)

Mette Jæger Johansen (9A)

Michael Kim Juul Sørensen (9B)

Mik Bove (9B)

Morten Sloth Jensen (10B)

Morten Begtrup Knudsen (10A)

Nicklas Bromose Kolman (9A)

Pia Ingildsen (10B)

Sine Fogh Vinter (10A)

Stine Grønberg Hansen (9A)

Tina Bønløkke (10B)

Tom Krarup Ramussen (9A)

Kristian (8B)

Stefan

Thor